Ahmet ÜNSAL/Manisa

Mümtaz Erol, uzun yıllar Manisa Sosyal Sigortalar Müdürlüğünde sonrasında da SSK Hastanesindeki görevini tamamladıktan sonra da İzmir Konak Diş Hastanesi Müdürlüğü görevlerinde de üstlendikten sonra Manisa Sağlık İl Müdürlüğünde araştırmacı olarak çalışıyordu.

   Mümtaz Erol, iki ayı aşkın süre önce Covid-19’a yakalandı. İzmir’de bir hastanenin yoğun bakımında sürdürülen tedavisine yenik düştü.

   Mümtaz Erol’un ölümü Manisa ve İzmir Sağlık çalışanları ile sevenlerince büyük üzüntü ile karşılandı.

  Mümtaz Erol’un ölüm haberini Manisa Sağlık müdürü Necip Yemenici, sosyal medya hesabından paylaştığı başsağlığı mesajında,

   “İl Sağlık Müdürlüğümüz Araştırmacı kadrosunda bulunan Mümtaz Erol coronavirüs nedeniyle Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Sağlık camiamıza ve yakınlarına baş sağlığı dilerim. Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

AİLE KABRİSTANLIĞINDA DEFNEDİLDİ

Manisalıların çok yakında bildiği Sağlıkçı eşi Melek Erol, Manisa OSB’de üretim yapan Kilimasan Sanayi Genel Müdürlüğünü üstlenen oğlu Alper Erol, doktor kızı Aylin Erol babasının ölümüyle ilgili taziyeleri gözyaşları arasında kabul ettiler.

“HER DAİM TOPLUMA KATKI SAĞLAYAN BİRİSİ İDİ”   

Mümtaz Erol’u çok yakından bilen dostları ise “Gerçekten iyi bir Manisalı. Bu şehre yapılan bir çok sağlık hizmetinin arkasında karar merci ve fikir katılımcısı oldu. Her daim topluma katkı sağlayan birisi idi. İki tane pırıl pırıl ülkesine yararlı olacak evlat yetiştirdi. İki evladı onun yarıda bıraktığı yerden görevi yerine getireceklerdir” şeklinde duygularını dile getirdiler.

   Mümtaz Erol’un cenazesi Covid-19 kuralları çerçevesinde ve sosyal mesafeye uyularak kılınan cenaze namazının ardından Manisa’da bulunan Çatal mezarlığındaki aile kabristanlığına defnedildi…

Editör: TE Bilişim