Genel Müdür Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamını mahallelilere ileterek yapılan çalışmaların hayırlı olmasını diledi. Mahalle sakinlerinden Cemile Kahramanlar, yapılan çalışmalardan takdirle bahsederek, “Bundan daha güzeli olamazdı” dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Burak Aslay, ‘154 Mahalle Projesi’ kapsamında alt ve üstyapı dönüşümü devam eden Saruhanlı ilçesine bağlı Mütevelli mahallesine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Genel Müdür Aslay’ı Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar ve mahalle sakinleri karşıladı. Mahalle Muhtarı İçigen ve mahalle sakinlerine Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Genel Müdür Aslay, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aslay, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün hediyelerini de Muhtar İçigen’e takdim etti. Mahallede sürdürülen üstyapı çalışmalarını da yerinde inceleyen Genel Müdür Aslay, yapılan yatırımların Mütevelli halkına hayırlı olmasını diledi. Ziyarette Genel Müdür Aslay’a Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanı Hilmi Serkan Emir, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz, İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Saruhanlı Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Serdar Özgedik ve MASKİ Saruhanlı İlçe Şefi Kerim Oruç Ali Orhan da eşlik etti.

YATIRIMIN NEREDEYSE 4’TE 1’İ MÜTEVELLİ’YE YAPILDI

2014 yılından itibaren Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Saruhanlı’da birçok yatırım gerçekleştirdiğinin altını çizen Genel Müdür Aslay, “Sadece MASKİ Genel Müdürlüğümüzün Saruhanlı ilçemizde yaptığı ve devam eden işlerinin maliyeti 80 milyon TL. 80 milyon TL’lik yatırımın neredeyse 4’te 1’ini Mütevelli mahallesi aldı. Mütevelli’de 23 kilometre içme suyu, 22 kilometre kanalizasyon, 3 kilometre yağmursuyu hattı, 100 metreküplük içme suyu deposu ve bir adet içme suyu arıtma tesisi yapıldı. 175 bin metrekare kilit parke taş imalatımız devam ediyor. Bu yatırımlarımızın maliyeti 18,5 milyon TL” diye konuştu.

SARUHANLI’DA ÇOK BÜYÜK YATIRIMLAR YAPILDI

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Şerafettin Yüncüoğlu, Saruhanlı ilçesine çok büyük yatırımların yapıldığını belirterek,  “Mütevelli mahallemizde de 18,5 milyon TL’lik bir yatırım var. Ek olarak 6 kilometrelik Karaağaçlı bağlantı yolunda asfalt çalışması yapıldı. Yapılan çalışmalar için halkım adına Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ERGÜN, MÜTEVELLİ İÇİN HİÇBİR HİZMETİ ESİRGEMEDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün göreve geldiği günden bu yana Mütevelli için hiçbir hizmeti esirgemediğini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi Süleyman Kahramanlar, “Parkımızın aydınlatılması, kaldırımlarımızın yapılması, mezarlığımızda bakım onarım çalışması, Harmandalı ile Mütevelli arası yolda asfalt çalışması gibi birçok konuda Mütevelli olarak Sayın Başkanımız Cengiz Ergün’ün destek ve hizmetlerini aldık. MASKİ Genel Müdürlüğümüz tarafından içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarımızın hepsi yapıldı. Biz de Mütevelli halkı adına Değerli Başkanımız Cengiz Ergün’e ve ekibine sonsuz teşekkürü bir borç biliyoruz” açıklamasında bulundu.

“YAPILAN YATIRIMLARIN EN BÜYÜĞÜNÜ MÜTEVELLİ ALDI”

Mütevelli Mahalle Muhtarı Yaşar Mehmet İçigen, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e Mütevelli mahallesine yapmış olduğu hizmetlerden dolayı mahalle halkı ve kendisi adına teşekkürlerini sunarak, “Başkanımıza her zaman başarılar diliyorum. Yapılan yatırımların en büyüğünü Mütevelli mahallemiz aldı. İçme suyu, kanalizasyon, yağmursuyu hatlarımız, içme suyu depomuz, arıtma tesisimiz yapıldı. Üstyapı çalışmalarımız devam ediyor” şeklinde konuştu.

MAHALLELİLER HİZMETLERDEN DOLAYI ÇOK MEMNUN

Mahalle sakinlerinden Cemile Kahramanlar, evinin önünden geçen yolda üstyapının tamamlanmasıyla çok büyük bir rahata kavuştuğunu ifade ederek, “Yapılan çalışmaları çok beğendim. Daha önceden kapıdan çıkamazdım. Yolda öyle bir güzel yürüdüm ki bundan daha güzeli olamazdı. Allah razı olsun” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim