Manisa’da Gözde Aytaç ve Ayşe Taşkan’ın öncülüğünde yeni bir eğitim kurumunun tanıtım davetti yapıldı. “Reggio Emilia ilhamlı okul” statüsünde eğitim verecek olan Düşler Kasabası Anaokulu, Manisa’da eğitim alanında iddialı bir girişle farklı bir imaj çizecek.

Manisa’nın tanınmış simalarından Rüştü Akçakın’ın kızı, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç’ın gelini eğitimci Gözde Aytaç ve Abdullah Taşkan’ın kızı Ayşe Taşkan ortaklığında okul öncesi eğitimi verecek olan ‘Düşler Kasabası Anaokulu’ 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren Keçiliköy Mahallesi 5602 Sokak’ta hizmet verecek.

Düşler Kasabası Anaokulu’nun tanıtımı, Manisa protokolün yoğun katılımıyla yapıldı. Tanıtıma eski bakanlardan Rıza Akçalı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mehmet Palabıyık, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, eski belediye başkanlarından Bülent Kar, işadamları Arif Koşar, Erdinç Yumrukaya, Hayrullah Solmaz, Yaşar Coşkun AK Partili Ataman Taydaş, Akçakın ve Taşkan ailelerinin yakınları ve davetliler katıldı.

Temsili açılış kurdelesi kesiminden önce saygı duruşunda bulunulurken ardından İstiklal Marşı okundu. Tanıtım töreninde konuşan iki ortak Gözde Aytaç ve Ayşe Taşkan, Manisa’nın eğitim camiasına yeni bir kurum kazandırmanın mutluğunu yaşadıklarını dile getirdi.

Doğa atölyeleri, kil atölyesi, yaratıcı drama, çocuk yogası, Montessori atölyes, English Educational Activity ve yüzme eğitimi üzerine hizmet verecek olan okulda Bilingual/çift dilli eğitim sistemi (İngilizce/Türkçe) uygulanacak.

Ayrıca matematik, müzik, sanat, değerler eğitimi ve duygusal alanlarda proje tabanlı eğitim de verilecek.

Konuşmaların ardından tanıtım törenine katılan davetliler okulu gezdi.

Editör: TE Bilişim