AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından ilk ziyaretini Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan’a gerçekleştirdi. Mersinli,’ye AK Parti Medya ve Tanıtımdan sorumlu İl Başkan Yardımcısı Cemal Alat, İl Yönetim Kurulu Üyesi Samet Doğuş eşlik ederken, ziyarette Aydın Besen ve Gökhan Aytaç da hazır bulundu. Başkan Mersinli, Ali Filizkan ve yönetimine görevinde başarılar diledi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, “Seçimlerden ilk ziyaretimizi Manisa Gazeteciler Cemiyeti’ne yapıyoruz. Ali Filizkan baba dostu bir insanımız. Cemiyet başkanlığı görevini aldıktan sonra ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Manisa üzerine istişare ettik. Ali Filizkan, Manisa Gazeteciler Cemiyeti başkanlığında başarılı olacaktır. Teknolojinin de işin içine girmesiyle beraber maddi konuların halledilmesi zor bir mesele oldu. Ama gazeteler ayakta kalmaya çalışıyorlar. Çalışan gazetecileri dernek bünyesinde toplayarak başarılı olmaya çalışıyorlar. Ali başkanım bu işin cefasını çekmiş bir insan, sefası istemeyen bir insandır. Bizlerde bu işleri yaparken onların yanındayız” dedi.

Başkan Mersinli, 22 Nisan 2019 Pazartesi günü saat 10.00’da Yunusemre Belediyesi’nin bahçesinde bulunan Yunuspark’ta Manisa’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda bir araya geleceklerini kaydederek, 31 Mart’ta yapılan seçimin değerlendirmesini yapacaklarını, bundan dolayı da bütün gazetecileri davet etti.

Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, seçim sonrası ilk ziyaretini cemiyete yapan AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’ye teşekkür etti. Basın sektörünün çok zor durumda olduğunu kaydeden Filizkan, bu zorlu süreci atlatmak için Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fuat Altun’dan özelilkle yazılı basın ve internet haberciliğinin sorunlarının en kısa zamanda çözülmesi konusunda destek beklediklerini vurguladı. Ziyarette İl Başkanı Berk Mersinli ile Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan yerel seçimlerin bir muhasebesini de yaptı.

Editör: TE Bilişim