AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nı, Ziraat Odası’nı, Ticaret Borsası’nı, Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı, Pazarcılar Odası’nı, İlim Yayma Cemiyetini, Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ile Manisagaz yönetimini ziyaret etti.

“STK VE ODALAR ŞEHRİMİZİN BEL KEMİĞİDİR”

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan İl Başkanı Mersinli, STK’ların kendileri için büyük önem arz ettiklerini ifade ederek şunları söyledi: “STK’lar ve odalarımız bizim için olmazsa olmazlarımızdandır. Biz AK Parti ailesi olarak bütün kurumlarımızın yanındayız. Onların dertleriyle dertleniyor, sorunların çözümü için ortak payda da buluşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Biz iki gün içerisinde Manisa’da faaliyet gösteren STK ve odalarımızın bir kısmını ziyaret ettik. Sivil Toplum Örgütleri çoğunluğun sesidir. Bireylerin sesinin daha gür çıkmasını ve duyurabilmesini sağlayan kuruluşlardır. STK’lar ve odalar hem ülkemizin hem de şehrimizin bel kemiğidir. Tabi bunların yanı sıra her biri, birbirinden kıymetli odalarımız da bulunuyor. Şehrimizin aynası olarak gördüğümüz odalarımız her türlü fedakârlığı yaparak şehrimizin tanıtımı ve faydalı hizmetler noktasında elinden geleni yapıyor. Bizlerde üzerimize düşeni seve seve yapmaya hazırız. Bu doğrultuda ziyaretlerimizi ve istişarelerimize devam edeceğiz. Biz AK Parti hükümeti olarak sizlerin sayesinde Türkiye’yi bugünlere getirdik. Geleceğe attığımız emin adımlarda yine hep birlikte olacağız. Bizden sonraki nesillere vizyonlarımızı en güzel şekilde emanet edeceğiz. Çünkü biz bu milletin bağrından kopan neferleriz. Büyük laflarla, yalanlarla, dolanlarda, içi dolu olmayan vaatlerle milletimizi kandırmaya çalışmadık, çalışmayacağız da. Bugüne kadar ne dediysek yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Bizim yürüdüğümüz bu yolda yanımızda olan STK ve Odalarımızda sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bizleri kırmayarak ziyaretlerimizi kabul gören tüm başkanlarımıza teşekkür ediyorum.”

Odaların ve STK’ların çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Mersinli, oda ve STK başkanlarına başarılar diledi. Oda ve STK başkanları ise ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim