MANİSA Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Selendi ve Kula ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi yaptığı çalışmaların ve planlanan projelerin takibini de yaparak vatandaşlara en iyi hizmeti sunmayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Selendi ilçesine giderek yürütülen çalışmaları yerinde inceledi, bilgi aldı. Halil Memiş'e, İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, MASKİ İçme Suları Şube Müdürü Turgut Çetintaş, MABEM Müdür Yardımcısı Sedat Eroğlu eşlik etti.
İlk olarak Selendi Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret eden Genel Sekreter Halil Memiş, burada İbrahim Kara ve personeli tarafından karşılandı. Koordinasyon merkezinde ilçe birim sorumlularının da katıldığı bir toplantı gerçekleştiren Halil Memiş, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Toplantı sonrasında MABEM'e giderek öğretmenlerle sohbet eden Halil Memiş; devletine, milletine, milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetiştirmek için öğretmenlere büyük görev düştüğünü söyledi. MABEM ziyaretinin ardından Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş'ı makamında ziyaret eden Halil Memiş, Selendi ilçesine yapılacak yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu. Halil Memiş, daha sonra sırasıyla Gıda Bankası, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ve İtfaiye Amirliği'ne gidilerek personel ile görüştü. Son olarak Selendi Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde yapılan asfalt çalışmalarını ve Selendi Terminali içerisinde yer alan dükkanları inceleyen Halil Memiş, devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.
KULA'DAKİ YATIRIMLARA YERİNDEN İNCELEME
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Selendi ziyaretinin ardından Kula'ya da giderek yürütülen çalışmalar ve ilçeye kazandırılacak projelerle ilgili incelemelerde bulundu. Halil Memiş'e İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, MASKİ İçme Suları Şube Müdürü Turgut Çetintaş, MABEM Müdür Yardımcısı Serdar Eroğlu da eşlik etti.
Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk ve personeli tarafından kapıda karşılanan Halil Memiş ve beraberindekiler, koordinasyon merkezinde bir toplantı düzenledi. Toplantı öncesinde Kula Koordinasyon Şube Müdürü Önder Baştürk tarafından Genel Sekreter Halil Memiş'e Tarihi Kula Evleri'nin maketi hediye edildi. Ardından MASKİ tahsilat bürosuna geçen Halil Memiş, bir vatandaşın sorununu dinleyerek çözülmesi yönünde gereken çalışmaların yapılması talimatını verdi. Daha sonra Kula Belediye Başkanvekili Tuncay Ergün'ü ziyaret eden Halil Memiş, ilçede yürütülen çalışmalar ve kazandırılacak projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Görüşmeye ayrıca Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Meclis üyeleri ve muhtarlar da katıldı.
SELENDİ - KULA ARASINA TOPLU ULAŞIM MÜJDESİ
Ziyaretin ardından Halil Memiş ve beraberindekiler, MABEM, Yunusemre Caddesi ve İtfaiye Müfrezesine giderek incelemelerde bulundu. Salihli - Kula seferini yapan toplu taşıma aracına binen Halil Memiş, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün sizlere selamlarını getirdim. Doluluktan anladığım kadarıyla otobüslerimizi benimsediniz ve yoğun olarak kullanıyorsunuz. Buradan bir müjde de vermek istiyorum; Selendi- Kula arası toplu ulaşım aracı da yakında sizlere hizmet vermeye başlayacaktır. Tüm çalışmalarımız siz değerli vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda ve güvenli olarak yolculuk yapmasını sağlamaktır" diye konuştu.
Halil Memiş, son olarak Başıbüyük Mahallesi'ne giderek vatandaşlarla sohbet etti, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Editör: TE Bilişim