MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı meclis oturumu öncesinde Belediye Başkanları ve Meclis üyeleriyle iftar yemeğinde buluştu.
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Meclisi Haziran ayı oturumu öncesinde Sultan Kafe'de Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve Başkan Danışmanlarıyla iftar yemeğinde buluştu. Yemeğe Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün yanı sıra Cumhuriyet Başsavcısı Akif Celalettin Şimşek, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Başkan Danışmanları, MANULAŞ Genel Müdürü Mehmet Oluklu ve Şube Müdürleri katıldı. Okunan duaların ardından oruçlar açılırken, eller hep birlikte semaya açılarak şükredildi. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, katılımlarından dolayı tüm konuklara teşekkür etti.
KATILANLARA TEŞEKKÜR
Tutulan oruçların ve kılınan namazların Allah katında kabul olması temennisinde bulunan Başkan Ergün, "Bir Ramazan ayının daha içerisinde sizlerle beraber olmaktan dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. 11 ayın en değerlisi Ramazan Ayı içerisinde bulunuyoruz. Ramazan ayları birlik ve beraberliğin, sevgi ve hoşgörünün pekiştiği, yoksulun hatırlandığı çok önemli bir aydır. Küskünlük ve kırgınlıkların bittiği bu günlerde en iyi hizmeti ve en güzeli paylaşabilmek çok önemlidir. Bu makamlar gelip geçici makamlardır. Hepimiz gelecek kuşaklara en güzel eserleri bırakmak için birlik beraberliği, sevgi ve hoşgörüyü sağlarsak, kuşkusuz daha iyi hizmetlere imza atabiliriz. Son olarak sizlerle bu sofrayı paylaşmaktan dolayı çok memnun olduğumu ifade ediyorum. İnşallah sağlık ve sıhhat içerisinde nice ramazanlarda buluşmak dileğiyle hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim