Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazete’de yayınlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslarda yer alan ek 2’nci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle toplam 35 adet sözleşmeli personel alınacaktır.

HANGİ KADROLARA SAĞLIK PERSONELLERİ ARANIYOR?

30 Hemşire,

2 Ebe,

3 Röntgen Teknisyeni

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI NELERDİR?

Türk Vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

Erkek adayların askerlik ile ilişkilerinin bulunmaması,

Herhangi bir Kurumda 4/B sözleşmeli olarak istihdam edilenlerden; hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç, sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren en az bir yıl geçmiş olmak,

2018 KPSS B gurubu (Eczacı pozisyonu hariç) sınavına girmiş olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Atanmaya hak kazanan adayların ihtiyaca binaen hemen göreve başlatılacağından, göreve başlamasına engel bir durumunun bulunmaması istenmektedir.

Başvurular, 03 Temmuz 2020 – 10 Temmuz 2020 (mesai bitimine kadar) tarihleri arasında Üniversitemiz “ilan.mcbu.edu.tr” web sayfasından sadece online başvuru şeklinde yapılacaktır. Şahsen veya posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Adaylar öncelikle “ilan.mcbu.edu.tr” adresinde yer alan online başvuru bilgilerini doldurduktan sonra, ilgili sayfadan ulaşılabilecek İş Talep Başvuru Formunu bilgisayar ortamında doldurarak ilgili alana yükleyecektir. Daha sonra ise, istenen diğer belgeleri (mezuniyet belgesi ve KPSS sonuç belgesi) ilgili alanlara yükleyip en altta yer alan “Başvuru Yap” düğmesine basarak online başvurularını tamamlamış olacaklardır.

BAŞVURUDA HANGİ BELGELER İSTENİYOR?

Öğrenim belgesi (Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesi veya e-devletten indirilecek mezun belgesi)

KPSS sonuç belgesi

Nüfus cüzdanı fotokopisi

Fotoğraf

Mesleki deneyim şartı olan kadrolara başvuru yapanların Görev/Hizmet belgesi,

İletişim Bilgileri: Adres: Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/Manisa, 0 (236) 201 10 00 www.mcbu.edu.tr

Editör: TE Bilişim