MANİSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları'nda (MASMEK) eğitim gören kursiyerler, dönem sonu sergisi açtı. 23 ayrı branşta yüzlerce esere imza atan 340 kursiyer sanatseverlerden tam not aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Manisa Sanat ve Meslek Edindirme Kursları'nda (MASMEK) eğitim alan 340 kursiyer, Kültür Merkezi Lale Fuaye'de düzenledikleri dönem sonu sergisi ile hünerlerini sergiledi. Serginin açılışına; Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Halk Eğitim Şube Müdürü Ergun Aksoy, Şehzadeler Halk Eğitim Şube Müdürü Mehmet Kanca, Atatürk Gençlik Merkezi Sorumlusu Duygu Karataş, kursiyerler, eğitmenler ve vatandaşlar katıldı.

İSTİKLAL MARŞINI İŞARET DİLİ İLE OKUDULAR
Açılış kurdelesinin kesilmesinden sonra, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okundu. Atatürk Gençlik Merkezi İşaret Dili kursiyerleri ise İstiklal Marşı'nı işaret diliyle okudu. Daire Başkanı Ustamehmetoğlu, İstiklal Marşı'nın okunması esnasında duygu dolu anlar yaşadıklarını belirterek İstiklal Marşı'nı işaret dili ile okuyan kursiyerleri tebrik etti.

23 BRANŞTA 340 KURSİYER MEZUN OLDU
Daire Başkanı Ustamehmetoğlu, MASMEK bünyesinde 23 ayrı branşta 16 eğitmen ve 340 kursiyerin katılımıyla açılışı gerçekleştirilen sergide yer alan eserleri tek tek inceledi ve kursları başarı ile tamamlayan kursiyerlere katılım sertifikalarını verdi. El emeği göz nuru ile yaptıkları eserleri sergileyen kursiyerler, Ustamehmetoğlu'na çeşitli hediyeler takdim ettiler. Gün geçtikçe sanat ve mesleki eğitim kurslarının büyüdüğünü belirten Ustamehmetoğlu, "Yüzlerce eser ortaya koyan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman arkasında hissedecek olan kursiyerlerimiz çok daha büyük işlere imza atacaklardır" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim