MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şube Başkanı Nihat Yaşacan ve üyelerini ziyaret ederek, kurum olarak her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, sosyal sorumluluk projeleri ile Manisalıların yanında olmaya devam ediyor. Bu kapsamda, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Abone İşleri Daire Başkanı Ali Öztozlu ile birlikte Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şubesi’ni ziyaret etti. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Manisa Şube Başkanı Nihat Yaşacan, MASKİ’den her zaman çok iyi hizmet aldıklarını söyleyerek, kendileri için asıl önemli olanın bu ziyaret olduğunu vurguladı. Toplantının sonunda Şube Başkanı Yaşacan, Genel Müdür Yardımcısı Başaran’a plaket ve şubenin dergisini takdim ederek nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti. Abone İşleri Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, şehit yakınlarının ve gazilerin her zaman başlarının üstünde yeri olduğunu belirterek, “MASKİ olarak Manisa genelinde yürüttüğümüz ‘Yalnız Değilsiniz’ isimli sosyal sorumluluk projemiz var. Bu proje kapsamında şehit aileleri ve gazilerimiz, yaşlılarımız, engelli vatandaşlarımız herhangi bir abonelik işleminde bizi aradıkları zaman yardımcı oluyoruz. Gerekirse sizleri evinizden alıp, işlemlerinizi yapıyoruz. Sizlerden listeleri aldıktan sonra bizden hizmet almak isteyen üyelerimize bir kart vereceğiz. Bu karttaki bilgileriniz ile Alo 185 Çözüm Merkezi’ni aradığınızda hemen yardımcı olacağız. Sizlere de ‘Yalnız Değilsiniz’ projemiz ile hizmet etmek bizim için büyük bir gurur olacak” dedi.

“KAPIMIZ HER ZAMAN SİZLERE AÇIK”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran ise, il genelinde önemli çalışmalara imza attıklarını belirttiği ziyarette, sosyal sorumluluk projeleri ile de her zaman Manisalıların yanında olduklarını söyledi. Başaran, “Bin 500’ün üzerindeki abonemize ‘Yalnız Değilsiniz’ sosyal sorumluk projemiz ile ulaşıyoruz. Bu önemli projemizi daha da büyütmek adına sizleri de ziyaret ettik. Üyelerinizin listesini aldığımızda bir telefon kadar yakınınızda olacağız. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün de bu projemize büyük önem veriyor. Sizlerin bu ülke için yaptıklarınız karşısında bizim yaptıklarımız çok küçük sayılır. İnşallah bundan sonra daha sık görüşeceğiz. Kapımız her zaman sizlere açık” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim