MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Sarıgöl programı kapsamında Belediye Başkanı Necati Selçuk’a ziyarette bulundu. Ziyarette, İller Bankası İzmir Bölge Müdürü Enver Çelebi, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Serpil Çakır, MHP İlçe Başkanı Ahmet Buldanlı, AK Parti İlçe Başkanı Nihat Demirci, İller Bankası Yapım Uygulamaları Müdürü Mehtap Büyüknisan, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Hilmi Serkan Emir, Sarıgöl Belediye Meclis Üyeleri, Sarıgöl Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Akif Kılıçaslan ve MASKİ İlçe Şefi Veli Toktaş da hazır bulundu. Başkan Selçuk, “İlçemize gerek Büyükşehir gerekse de MASKİ tarafından önemli yatırımlar yapıldı ve yapılmaya da devam ediyor. Bugün de İlçemizin çevresi için büyük öneme sahip atıksu arıtma tesisinin temel atma törenini gerçekleştireceğiz. Bu yatırımların mimarı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum” dedi.

“BAŞKANIMIZIN ‘GELECEK SEÇİMLER İÇİN DEĞİL, GELECEK NESİLLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ’ MİSYONU DOĞRULTUSUNDA GÖREVİMİZİ YÜRÜTÜYORUZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ileten Aslay, Manisa’nın her noktasına hizmet etmeyi vazife edinmiş bir kuruluş olduklarını ifade ederek, “Büyükşehir Belediyemizin bağlı kuruluşu olan MASKİ Genel Müdürlüğü olarak önemli yatırımlar yapıyoruz. Kısa bir geçmişe sahip İdaremiz oldukça başarılı ve Manisa’mıza yakışır bir konumda bulunuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün ‘Gelecek Seçimler İçin Değil, Gelecek Nesiller İçin Çalışıyoruz’ misyonu doğrultusunda görevimizi yürütüyoruz. SUKAP Projesi kapsamında yüzde 50’si hibe desteği ile Sarıgöl’e tesis kazandırıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız, Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız, MASKİ Genel Müdürlüğümüz, ve İller Bankası Genel Müdürlüğünün ortaya koyduğu ortak çalışma ile Sarıgöl’ümüze büyük öneme sahip bir tesis inşa edeceğiz. Sarıgöl Belediye Başkanımız Sayın Necati Selçuk da tesisin yapılması için yer konusunda bizlere çok yardımcı oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün daha yaşanabilir ve temiz bir Manisa hedefi doğrultunda Sarıgöl ilçemize de atıksu arıtma tesisi kazandıracak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilişim