MANİSA'da Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği tarafından hazırlanan, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 85 bin lira ile desteklenen 'Yaşam koçumla umutlu geleceğe' projesinden 11 ay boyunca 75 öğrenci faydalanacak.

Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği'nin hazırladığı 'Yaşam koçumla umutlu geleceğe' projesi Manisa Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 85 bin lira ile desteklenen proje 11 ay boyunca Manisa merkez ve ilçelerinde uygulanacak. Projeden meslek lisesi, lise ve ortaokul öğrencilerinden oluşan 50 erkek ve 25 kız öğrenci olmak üzere toplamda 75 öğrenci faydalanacak. Proje tanıtım toplantısına Yunusemre Belediyesi Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş ve öğrenciler katıldı.

Sancak Çevre Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Başkanı İbrahim Gümüş, desteklerinden dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı'na teşekkür ederek, "Proje ile birlikte öğrenciler profesyonel yaşam ve eğitim koçluğu alacak. Proje boyunca yaşam koçlarımız öğrencilerimizin aileleri ile irtibata geçerek, ailelerin öğrencileri ile aralarında olan iletişim problemlerinin düzeltilmesini sağlayacak. Bunun yanı sıra öğrencinin okul yaşamı ve hayatının diğer alanlarını düzenlemesinde yeni bakış acıları geliştirilmesinin önünü açarak, öğrencilerimizin geleceğine yönelik kariyer planlarını belirlemesinde yardımcı olacağız" dedi.
Editör: TE Bilişim