23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Manisa’da coşkuyla kutlanacak. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, bayram mesajını yayınladı.

Karadeniz mesajında şu ifadelere yer verdi:

“23 Nisan 1920'de, İstiklal mücadelemizin sürdürüldüğü en zorlu günlerde, Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurularak milletimizin önünde yepyeni bir ufuk açılmış "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" ilkesine dayalı Türkiye Cumhuriyeti'nin temelleri atılmıştır.

TBMM'nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan gününü çocuklara armağan ederek geleceğimizin teminatı, bugünün ortağı çocuklarımıza verdiği önemi, duyduğu inancı ve güveni göstermiştir.

Bizlerin de ortak hedefi çocuklarımızı çağın gerektirdiği bilgi ve becerilerle donatarak, onları en iyi şekilde yetiştirmek, geleceğe hazırlamaktır.

En değerli varlıklarımız, sevincimiz ve geleceğimiz olan çocuklarımızın, ülkemizi daha da güçlendirerek çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkarmak için çalışacaklarına, sorumluluklarını en iyi şekilde yerine getireceklerine tüm kalbimizle inanıyoruz.

Bu mutlu günde çocuklarımıza 23 Nisan’ı bayram olarak hediye eden başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimiz ile kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum. Çocuklarımızın ve tüm Manisalı hemşehrilerimin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum.”

Editör: TE Bilişim