Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Meclis Üyeleri, bir kez daha sandığa gidiyor. 7 Nisan günü yapılan seçimlerin ardından 65 kişiden oluşan Oda Meclis üyeleri, yarın Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 10:00-15:00 saatleri arasında Yönetim Kurulu ve Başkanlığı, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçecek.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’nın seçim takviminde sona gelindi. İl Seçim Kurulu 7 Nisan 2018 tarihinde yapılan organ seçimlerinin sonuçlarını onayladı. Kesinleşen seçim sonuçlarının Manisa TSO Bülent Koşmaz Hizmet Binası ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Fuar Merkezi’nde askıya çıkmasının ardından  65 kişiden oluşan Oda Meclis üyeleri, 13 Nisan Cuma günü  Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Bülent Koşmaz Hizmet Binası’nda 10:00-15:00 saatleri arasında Yönetim Kurulu ve Başkanlığı, TOBB Genel Kurul Delegeleri ve Disiplin Kurulu Üyelerini seçecek.

DÖRT ADAY ARASINDA GEÇMESİ BEKLENİYOR

Önceki hafta sonu gerçekleştirilen komite seçimlerinin ardından yapılan itirazlar ve suç duyurularının ardından oldukça çekişmeli geçmesi beklenen genel kurulda 4 aday belli. 65 üyeden her birinin aday olabileceği seçimde mevcut başkan Adnan Erbil, Mehmet Yılmaz, İdris Şendil ve Ayberk Aloğlu adaylığı belli olan isimler. Yarışın bu 4 isim etrafında geçmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilişim