MANİSA İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç'in basın ile tanışma toplantısında, bir gazetecinin sorduğu ‘A takımınızda bir değişiklik olacak mı?' sorusu üzerine açıklama yapan Müdür Bilgiç, zaman içerisinde performansa göre değişikliklerin olabileceğine dikkat çekti.


MANİSA İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç ve diğer bütün il emniyet amirleri, geçtiğimiz hafta Manisa'daki yerel ve ulusal basın mensupları ile gazete sahiplerini Polisevi'nde düzenlediği kahvaltıda ağırladı. Manisa ile tanışma toplantılarının ilkini basın sektöründe olanlara ayırdığını belirten Bilgiç, konuşmasında şeffaf bir yönetim mesajı verdi. Bir gazetecinin ‘A takımınızda bir değişiklik olacak mı?' sorusuna ise Müdür Bilgiç, yönetimin performansına göre değişikliklerin olabileceğinden bahsetti.

"BİZİM OYUNCULARIMIZIN HEPSİ ASTIR"
Müdür Bilgiç, zaman içerisinde personel değişikliğine gidebileceğinin altını çizerek performansların bu değişiklikte etkili olacağına vurgu yaptı. Şu an için bir değişiklik düşünmediğini belirten Bilgiç, A takımındaki değişiklik sorusu için şu yanıtı verdi: "Benim personel değişikliğine gitmem gibi bir durum tabi ki zaman içerisinde olabilir. Ama ben bundan önce çalıştığım yerlerde de, gider gitmez, çanta ya da liste elinde giderek personellerin yerlerini değiştirmeyi çok fazla tercih etmedim. Buradaki arkadaşlarıma da onu söyledim. Şu anda planlandığınız gibi görev yerlerinizde görevlerinizi ifa edin. Ben sizleri zaman içerisinde tanıyacağım. İş performanslarınızı göreceğim dedim. Bizim teşkilatımızda herkes amirdir ancak bazı amir arkadaşlarımızın farklı yaklaşımları, iş bitirici olmaları olabilir. Ya da A şubesine verirsiniz orada pek başarılı olamaz ama B şubesine verdiğinizde ise çok başarılı olur. Bunları bir süzgeçten geçirdikten sonra değerlendireceğiz. Zaman içerisinde değişiklikler vazgeçilmez. Olabilir. Bizde A takımı diye bir şey yok. Bizim yedeklerimiz yok. Bizim oyuncularımızın hepsi Astır."


Haber: Eren EKİNCİ

Editör: TE Bilişim