Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde 1994-2002 yılları arasında rektörlük görevinde bulunan Prof. Dr. Ahmet Tuna Taner hayatını kaybetti. Taner’in vefatını üniversitenin öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Hakan Aracı yaptığı paylaşımla duyurdu.

REKTÖR ATAÇ’TAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Öte yandan Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç da hayatını kaybeden eski rektör Tuna Taner için başsağlığı mesajı yayınladı. Rektör Ataç’ın mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Üniversitemizde 1994-2002 yılları arasında rektörlük yapmış olan Prof. Dr. Tuna Taner'in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum. Kendisine Allah'tan rahmet; ailesi, yakınları ve Üniversitemiz camiasına sabır ve baş sağlığı dilerim.”

AHMET TUNA TANER KİMDİR?

1988 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Manisa İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi kurucu dekanı olarak Manisa ya gelen Prof. Dr. Ahmet Tuna Taner 1988-1992 yılları arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesinin Kuruluş çalışmalarını yürütmüştür. 1993-2002 yılları arasında Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü olarak Üniversitenin en uzun süre Rektörlük görevini yürütmüştür. Muhasebe- Finansman alanında bilimsel çalışmaları bulunan Prof. Dr. A. Tuna Taner Dokuz Eylül Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul Müdürlüğü Bölüm Başkanlığı Anabilim Dalı Başkanlığı Dekanlık Dokuz Eylül Üniversitesi Senato Üyeliği ve Rektörlük görevlerinde bulunarak başarı İle hizmet etmiştir.

Editör: TE Bilişim