Mahallelerine yapılan hizmetlerin büyük önem arz ettiğini dile getiren Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Hizmetin fazlası var, eksiği yok. Cengiz Başkanımız Manisa’nın en büyük şansıdır” ifadelerini kullandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yürüttüğü çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekipleri Saruhanlı ilçesine bağlı Halitpaşa Mahallesinde yeni imara açılan sokakta 400 metrelik kısmi kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarına başladı.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE HIZLI BİR ŞEKİLDE CEVAP VERİLDİ”

Saruhanlı’nın Halitpaşa Mahallesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler veren Kanalizasyon Dairesi Başkanı Mümin Deniz,  “Saruhanlı ilçemiz Halitpaşa Mahallesinde yeni imara açılan sokakta kanal sorunu yaşandığı tarafımıza iletildi. Ekiplerimiz hızlı bir şekilde gerekli incelemeleri yaptı ve 400 metrelik bir kanal hattı döşeme çalışmasına başladık. Vatandaşlarımızın taleplerine hızlı bir şekilde cevap verildi. Çalışma tamamlandığında mahalledeki kanal sorununu çözmüş olacağız. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

“HİZMETİN FAZLASI VAR, EKSİĞİ YOK”

Halitpaşa Mahalle Muhtarı Harun Karakayış, “Mahallemiz büyük. Yeni yaşam alanları açıldıkça beraberinde bazı sorunlar da geliyor. 15 haneyi ilgilendiren kanal sıkıntımız vardı. MASKİ Genel Müdürlüğüne yaşadığımız bu problemi bildirdik. Ekipler çok hızlı davrandı. Yapılan incelemelerin ardından 400 metrelik kanal hattı döşeme çalışmaları hayırlısı ile başladı. Büyük sorunumuz artık çözülüyor. Hizmetin fazlası var, eksiği yok. Cengiz Başkanımız Manisa’nın en büyük şansıdır. Emek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim