Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Çatal Cami Kur'an kursu öğrencilerine Manisa Büyükşehir Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda teorik ve uygulamalı eğitim verdi. 47 öğrencinin katıldığı eğitim Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü polis memurlarından Turgay Güven ve Şerife Turgay tarafından verildi. Yaz boyunca tüm kurslarda verilecek olan uygulama ile öğrenciler Kur'an öğrenmenin yanı sıra trafik kurallarını da öğrenecek.


BİLİNÇLİ NESİL YETİŞTİRMEK İÇİN
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü polis memurlarından Turgay Güven, "Trafikte bilinçli bir nesil yetiştirmek için Trafik Tescil Ve Denetleme Şube Müdürlüğü olarak eğitim ve öğretim dönemi dışında da Kur'an kursu öğrencilerine eğitim vermek adına eğitim pistinde görev aldık. Çocuklara önce burada teorik eğitim daha sonra uygulamalı bir şekilde eğitim veriyoruz. Amacımız trafikte bilinçli nesil yetiştirmek. Doğabilecek kazaları şimdiden önüne geçebilmek için bu uygulamamıza eğitim öğretim dışında yaz aylarında devam ediyoruz" dedi.
İbrahim Memiş Şahinbaş isimli öğrenci ise "Çok güzel. Seviyoruz. Trafiği öğreniyoruz" diye konuşarak duygularını ifade etti.
Bir diğer öğrenci Yaren Teyfur ise, pistin yapılmasında emeği geçen başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim