Manisa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde yürüttüğü hizmetlerle vatandaşların takdirini toplamayı sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi'nin Kula'nın Yunus Emre Caddesi'nde başlattığı alt yapı, üst yapı ve peyzaj çalışması tamamlandı. Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Daire Başkanlığı ve Kula Belediyesi Fen İşleri Park ve Bahçeler Birimi ile ortaklaşa yürütülen çalışmalarla Yunus Emre Caddesi yeşile büründü. Yapılan çalışmalar kapsamında süs ağaçları, hazır çim ekimi ve dekoratif taşlarla birlikte caddenin peyzaj düzenlemesi tamamlandı. Vatandaşlar, yürütülen çalışmalardan duydukları memnuniyeti aktararak Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

PEYZAJ ÇALIŞMALARI AYNI GÜN İÇİNDE BİTİRİLDİ
Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, "Kula'nın modern ve marka kent olması için yaptığımız çalışmalar meyvesini vermeye başladı. Artık Kula eski Kula değil. Yıllardır caddelerin sorunu olan alt yapı problemlerini kökten çözdük ve yer döşemeleriyle ışıklandırma sistemlerini daha modern hale getirerek caddenin çehresini değiştirdik. Yunus Emre Caddesi'nde, Manisa Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız peyzaj çalışmalarını aynı gün içerisinde bitirdik. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e ve Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek ve emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

‘DAHA YEŞİL MANİSA İÇİN ÇALIŞIYORUZ'
İlçede yapılan çalışma hakkında bilgi veren Kent Estetiği Daire Başkanı Bahadır Belek, "Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün liderliğinde ilçelerimize hizmet götürmeyi sürdürüyoruz. İl genelinde yürüttüğümüz peyzaj çalışmalarıyla daha yeşil bir Manisa için çalışıyoruz. Bu kapsamda da Kula Yunus Emre Caddesi'nde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte peyzaj çalışması yaptık. Caddeye süs ağaçları ve hazır çim ekimiyle birlikte kaldırımları da dekoratif taşlarla süsleyerek peyzaj çalışmasını tamamladık. Hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim