KULA Kaymakamı Murat Güven, Kula ilçesinde İngilizce Dil Eğitim Sistemi'nin (Dyned) birinci bölümü olan first english ünitesini tamamlayarak başarılı olan 7 öğrenciye tablet hediye etti.
Dyned eğitimi kapsamında birinci bölüm olan fırst english bölümünü başarı ile tamamlayan 7 öğrenciyi makamında kabul eden Kaymakam Murat Güven, öğrenciler ile tek tek ilgilendi. Fırst english bölümünü başarı ile tamamlayan ortaokul öğrencilerini tablet ile ödüllendiren Kaymakam Güven, öğrencilerin başarısının diğer bölümlerde de devam etmesini temenni etti.
Ödül töreninde bir konuşma yapan Kula Kula Halit Tokul Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü ve Dyned Kula Koordinatörü Hakan Özkan, "Dyned, bilgisayar temelli geniş kapsamlı yabancı dil programıdır. Öğrencilerin yabancı dil eğitimini daha aktif hale getirebilmek için kullanılan Dyned, dinleme, yazma, okuma ve konuşma temeline dayalıdır. MEB tarafından yapılan protokol ile 4. sınıftan 12. sınıfa kadar Dyned eğitimleri öğrencilerimize verilmektedir. Dyned dil eğitimi yazılımının kişisel bilgisayarlarda, dizüstü bilgisayarlarda, tabletlerde ve akıllı telefonlarda çalışıyor olması öğrencilerimizin Dyned'e her an ulaşma imkanı sağlamaktadır. Bu kapsamda başta fedakar İngilizce öğretmenlerimiz olmak üzere first English ünitesini tamamlayan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. "dedi.
Başarılı öğrencileri kutlayan Kula Kaymakamı Murat Güven ise " Manisa Valiliğimiz tarafından büyük önem gösterilen Dyned İngilizce eğitiminde başarılı olan bu 7 öğrencimizi tablet ile ödüllendirdik. Amacımız bu türlü faaliyetlerde başarı sayısını arttırmaktır. Bütün öğrencilerimizin de Dyned projesinde başarılı olmalarını temenni ediyorum." şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim