KULA Kaymakamı Murat Güven, Atatürk Ortaokulunu ziyaret ederek Dyned İngilizce eğitiminde birinci bölümü tamamlayarak başarılı olan iki öğrenciye tablet hediye etti.
Dyned eğitimi kapsamında birinci bölüm olan Fırst English bölümünü başarı ile tamamlayan iki öğrenciyi ödüllendirmek için Atatürk Ortaokulunu ziyaret eden Kula Kaymakamı Murat Güven, öğrenciler ile birlikte Dyned eğitimine katıldı.
Dyned İngilizce eğitiminde birinci bölüm olan Fırst English bölümünü başarı ile tamamlayan 8/A sınıfı öğrencileri Şirin Gezer ve Aslı Kahraman'ı tablet ile ödüllendiren Kaymakam Güven, öğrencilerin başarısının diğer bölümlerde de devam etmesini temenni etti. First English bölümünü bitirerek 2. bölüm olan English For Success bölümünün de 3. Ünitesinde devam eden öğrencileri kutlayan Kaymakam Güven, "Dyned eğitimi kapsamında Atatürk Ortaokulunda birinci bölümü başarı ile tamamlayarak 2.bölümün üçüncü ünitesinde devam eden öğrencilerimizi yürekten kutluyorum. Manisa Valiliğimiz tarafından büyük önem gösterilen Dyned İngilizce eğitiminde başarılı olan bu iki öğrencimizi tablet ile ödüllendirdik. Amacımız bu türlü faaliyetlerde başarı sayısını arttırmaktır. Bütün öğrencilerimizin de Dyned projesinde başarılı olmalarını temenni ediyorum." dedi.
Kaymakam Murat Güven'in Atatürk Ortaokulundaki ziyaretine Kula İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ve Kula Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hakan Özkan da eşlik etti.
Editör: TE Bilişim