Muhtar Çenesiz’in amcası Yüksel Çenesiz, yeğeninin kaçırıldığını düşündüklerini ifade etti. İlçe Jandarma Komutanlığı, Muhtar Çenesiz’in arabasının farlarının açık olarak bulunduğu bölgede ve farklı alanlarda arama çalışmalarına devam ediyor.

Manisa’da yaşanan şok kayıp vakası kenti ayağa kaldırdı. Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde bulunan Mestanlı Mahallesi Muhtarı Bayram Çenesiz, en son dün gece saat 23:00 civarında kahvede çay içerken görüldü. Kahveden kalktıktan sonra esrarengiz bir biçimde ortadan kaybolan muhtar Çenesiz’den 22 saattir haber alınamıyor.

ARABASININ FARLARI YANIK HALDE BULUNDU

Ailesi, Muhtar Çenesiz eve dönmeyince polislere haber verdi. Edinilen bilgilere göre Muhtar Çenesiz güvenlik kameralarında en son evinin yolunda görüldü.

Çenesiz’in arabası ise sabah yolun ortasında camlar açık bir şekilde el freni çekilmiş ve farları yanık olarak bulundu.

ARAŞTIRMA DEVAM EDİYOR

Köprübaşı Kaymakamlığı ve ilçedeki diğer yetkililer konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapmazken, Valilik kaynaklarından alınan bilgiye göre dün geceden itibaren arama çalışmalarına devam edildiği ve bölgede araştırmaların sürdüğü öğrenildi.

MUHTAR ÇENESİZ’İN YAKINLARI KAÇIRILDIĞINI DÜŞÜNÜYOR

Kayıp muhtar Bayram Çenesiz’in amcası Yüksel Çenesiz ise yaptığı açıklamada, “Dün gece saat 23:00’dan itibaren kayboldu. En son kahvede çay içerken görülmüş. Güvenlik kameralarından da eve gittiği görülüyor, daha sonrası yok. Arabası yolun orta yerinde, farları yanık halde bulundu. Kapılar kapalı, camlar açık bir şekildeydi. Ben daha önce kimseyle husumet yaşadığını, düşmanı olduğunu duymadım. Biz kaçırıldığını düşünüyoruz. En kısa sürede sağ salim bir şekilde bulunmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim