TÜRKİYE Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri, Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen Ayçekirdeği Festivali'ne katıldı. Stand açan Manisalı kadınlar, kentlerinin ürünlerini tanıtıp satma imkanına kavuştu.


TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun da yer aldığı Kırıkkale'de gerçekleştirilen Ayçekirdeği Festivali'ne; TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri Mücella Gürtekin, Nihal Mutaf, Erdem Kutlar ve Arife Atasoy katıldı. 81 ilden gelen kadın girişimciler, açtıkları stantlarla kentlerinin ürünlerini tanıtma ve satma imkanı buldu.


İki gün süren festival kapsamında Manisa Standının büyük bir ilgi ile ziyaret edildiğini belirten TOBB Manisa İl Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Mücella Gürtekin, "Bu yıl ilki gerçekleşen festivalde, açmış olduğumuz standımıza ziyaretçiler büyük bir ilgi gösterdi. Kırıkkale'de Manisa'ya özgü ürünlerimizi sergileme fırsatı bulduk. Ayrıca 81 ilden gelen Kadın Girişimciler Kurulu Üyelerimiz ile çalışmalarımız ve projelerimiz hakkında değerlendirmelerimiz oldu. Festivale katılan Birlik Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu'na da çalışmalarımız hakkında bilgi verdik" dedi.
Editör: TE Bilişim