MANİSA Büyükşehir Belediyesi Atatürk Kent Park içinde yer alan Motorlu Zipline, Üç Katlı İp Parkuru, Atlama ve Tırmanma Kulesi, Tırmanma Duvarı ve Korsan Savaşları (Fetih 1453) eğlence araçları hizmet vermeye başladı. Kent Park, Manisalılara adrenalin ve heyecan vadediyor.
Gençlerin vakitlerini en iyi bir şekilde değerlendirebilmeleri için oyun alanlarını genişleten Büyükşehir Belediyesi, Manisalıları eğlenceli vakit geçirebilecekleri birçok oyunla tanıştırıyor.

Atatürk Kent Park'ın Manisalılar için yeni bir yaşam alanı olduğunu kaydeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, "Kent Park; yeşil alanları, bitki örtüsü ve farklı ağaç türleriyle ziyaretçilerine doğayla iç içe bir yaşam alanı sunuyor. 7'den 70'e her kesime hitap edecek şekilde planladığımız Kent Park, Motorlu Zipline'dan Korsan Savaşlarına kadar birçok eğlence aracı ile hizmet vermeye başladı. Manisa'mıza ve Manisalılara hayırlı olsun" diye konuştu.

KENT PARK İÇERİSİNDEKİ EĞLENCE ARAÇLARI İSE ŞÖYLE:

Motorlu Zipline: Yolcu kapasitesi 2 kişi olmak üzere, hızlı iniş keyfiyle (45km/saat) adrenalin ve heyecanlı dakikalar yaşatmaktadır.
Atlama kulesi (Serbest Düşüş): Yüksek mühendislik ve tasarım sonucu ortaya çıkmış, kullanıcısına hızlı bir düşüşün ardından yumuşak, güvenli ve kontrollü bir iniş sağlayan emniyet aletleridir.
Tırmanma kulesi: Güvenli tırmanış imkanı sağlayan eğlence amaçlı platform.
Tırmanma Duvarı: Geleneksel tırmanış yapmanın mümkün olmadığı yerlerde spor, antrenman ve eğlence amaçlı kurulan, çelik konstrüksiyon üzerine monte edilen polyester veya ahşap paneller üzerine polyesterden imal edilmiş tutamaklar yer almaktadır.
İp Parkuru: Bilindiği gibi en etkili ve kalıcı öğrenme modeli deneyerek ve yaşayarak öğrenme modelidir. İp Parkurları; eğlenceli ve zorlu bir ortamda heyecan, adrenalin ve başarı duygularının en üst seviyede yaşandığı 7'den 70 e tüm bireylerin kullanımına uygun oyun alanlarıdır. Fiziksel, zihinsel ve psikolojik bazı zorlukları içinde barındıran ip parkurları katılımcı bireylerin strateji, cesaret ve iletişim yeteneğini geliştirme, kendine güven, zorlukları aşma, el becerisi, dayanıklılık, yükseklik korkusunu yenme, problem çözme, kendi sınırlarını öğrenme, rekabet edebilme, risk alabilme, odaklanma, yoğun stres altında çalışma gibi yetenek ve yönlerini geliştirmenin yanı sıra dostluk ve arkadaşlık ortamını da güçlendirir.

HAFTANIN 6 GÜNÜ HİZMETTE
Atatürk Kent Park içinde yer alan eğlence araçları, Pazartesi haricinde haftanın 6 günü Saat: 12.00 ile 21.00 arası hizmet vermektedir.

Oyun gruplarının kişi başı fiyatları ise aşağıdaki gibidir:

S. No Oyun grubunun adı Kişi başı ücreti
1 Motorlu Zipline 3,00 TL
2 Atlama ve Tırmanma Kulesi 1,00 TL
3 Tırmanma Duvarı 1,00 TL
4 Üç Katlı İp Parkuru 3,00 TL
5 Korsan Savaşları ( Fetih 1453 ) 3,00 TL
Editör: TE Bilişim