MANİSA Girişimciler Derneği (MAGİDER) ile Manisa İŞ-KUR birlikte çalışma kararı aldı.
Manisa İŞ-KUR İl Müdürü Salim Eroğlu MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu ile MAGİDER'in Yönetim Kurulunu dernek binasında ziyaret etti. Ziyarette İŞ-KUR'un imkanları ve MAGİDER'e düşen görevler masaya yatırılarak ikili istihdam ve staj fuarlarında ortak hareket etme kararı alındı. Yapılan görüşmede ayrıca fuarların sayısını artırıp işçi ve işvereni, daha çok ve farklı platformlarda da buluşturma konuları üzerinde planlar yapıldı. Projelerin sadece Manisa merkezde olmayacağını kaydeden Aloğlu ve Eroğlu, projelere ilçeleri de katmayı planladıklarını anlatarak tavırlarının Manisa'daki işsizlik oranını sıfıra çekmekten yana olduğunu ilan ettiler.
Toplantıda konuşan İŞ-KUR İl Müdürü Salim Eroğlu, "Manisa'ya olan hizmet aşkı sınırını belirlemek inanmış kişinin işidir. Sınırı zorlayan, karşısındakinin hizmet aşkı çıtasına göre tavır belirler. Biz İŞ-KUR olarak tüm sınırlarımızı Manisa İle el ele vererek en üst mertebeye taşımakta kararlıyız ve bu konuda da Manisa'mızın gençlerini yanımızda görmek istiyoruz. Amacımız kubbede hoş bir seda bırakmak." dedi.
Ziyaretten memnuniyetini dile getiren MAGİDER Başkanı Ayberk Aloğlu ise, "Kuruluş amacımız Manisa'nın refahına ve ticaretine ivme kazandırmak. Mevzubahis Manisa ise; bizler enerjimizi gece gündüz ortaya koymaya hazırız. Şehrimizin ticari hayatında pusula görevini seve seve üstleniriz" şeklinde konuştu.
Toplantının oldukça verimli geçtiğini kaydeden Aloğlu ve Eroğlu önümüzdeki hafta içi farklı projeler için tekrar masaya oturacaklarını ifade ettiler.
Editör: TE Bilişim