Başkanvekili Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi'nin bölgede yapım çalışmalarını başlattığı Karaköy Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi ile 17 ilçede yürütülen çalışmalar ile bilgiler verdi.
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MAK-GÖÇ Derneği Başkanı Eyüp Deniz ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. Dernek binasında gerçekleştirilen ziyarette Yunusemre Belediye Meclis üyeleri Serkan Öngider ile Faruk Türkoğlu da yer aldı. Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin 17 ilçede yürüttüğü çalışmaları ve hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü Büyükşehir Belediyesi'nin sosyal ve kültürel projeleri arasında yer alan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde 17 ilçede kurulması için çalışmalar yapılan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde de bahsetti. Karaköy'de de Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi kurulması noktasında çalışmaların başlatıldığını belirten Güzgülü, yapılacak olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi'nin çocukların okul öncesi eğitimlerine ve zihinsel gelişimlerine büyük destek sağlayacağını dile getirdi. Güzgülü Çocuk Kültür Sanat Merkezlerinde uzman eğitimcilerce İngilizce, Türkçe, matematik, okul öncesi, mental aritmetik, satranç, bale ve ritmik jimnastik, halk oyunları, resim, keman ve gitar olmak üzere 11 branşta kaliteli eğitim imkanı sunulduğunu da söyledi.
Dernek üyelerinin ve mahalle sakinlerinin sorunlarını da dinleyen Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, dernek üyelerini Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin onur konuğu olarak katılacağı 85. İzmir Enternasyonal fuarına davet etti.
Editör: TE Bilişim