31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhur İttifakı MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, esnaf odaları ve birliklere yaptığı ziyaretlerini sürdürdü. Terziler Odası, Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifleri Birliği Başkanlığı’nı ziyaretlerinde Başkan Ergün’e tam destek geldi. Manisa’nın gelişiminde büyük rol oynayan ve esnaflarla iç içe olan bir başkanın Manisa için şans olduğunu ifade eden oda başkanları; “Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Cengiz Ergün’ün her zaman yanındayız, yanında olmaya devam edeceğiz” diye konuştular.

Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, seçim çalışmaları kapsamında esnaf odaları ve birliklerini ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Ergün, Pazartesi günü programı kapsamında Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara ve Terziler Odası Başkanı Naci Kömüldaş ve oda yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

“TÜRKİYE’YE DAMGA VURDUNUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuhafiye ve Manifaturacılar Odası Başkanı Mesut Dalkara, “Sizleri burada ağırlamaktan şeref duyuyoruz, çok teşekkür ederim. Siyasi platformda siz bizim için çok önemlisiniz. Manisa’mızın en uç noktasına kadar hizmet etme noktasındaki başarınızı takip ediyor ve sizi çok seviyoruz. Çarşı esnafımız ve arkadaşlarımızla hep sizin yanınızdayız. Siz esnafla sürekli iç içe bir yapıdasınız. Bu açıdan biz çok şanslıyız.  Türkiye siyasi gündemine damga vurmuş kişiliklerden biri sizsiniz. Civar illerimizde bile başarılarınız konuşuluyor. Manisa 92 esnaf odası var. Onların başkanlar kurulunda ifade ettiğim gibi, mevcut başkanları destekleme noktasındayız. Mevcut başkanı desteklememiz, onun yanında olmamız gerektiğini düşünüyorum. Manisa halkı olarak Büyükşehir’de Cengiz Ergün başkanımızı ve Cumhur İttifakını destekliyoruz” diye konuştu.

“HERKES SİZDEN ÖVGÜYLE BAHSEDİYOR”

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Recep Çınar “Ziyaretten dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Bu yıl farklı bir seçim dönemi yaşanıyor. Siz de cumhur ittifakından aday oldunuz. Başarı dileklerimi iletmek istiyorum. Desteğe ihtiyacınız var bunu biliyoruz. Biz her zamanki gibi sizin yanınızdayız. Bunu da bilmenizi istiyorum. Bunun doğrusu böyledir. İnşallah seçimler sonunda bayrağı siz dikeceksiniz. 10 yıllık süreçte artan çalışan sayısı dikkatimi çekti. Bu kadar alana hizmet etmenin kolay olmadığını düşünüyorum. 1 milyon 400 bin nüfusa hizmet ediyorsunuz, Allah size kolaylıklar versin. Belediyecilik zor bir iştir. Zoru başarmak daha güzel bir iş diye düşünüyorum. Manisa çok büyüdü. Biz de ilçelere çok gidiyoruz. İlçelere gittiğimizde, arkadaşlara da söylüyorum, vatandaşlar Cengiz Beyi çok tutuyor. Herkes sizden övgüyle bahsediyor. İz bırakmışsınız. Bu bağlamda bir aylık maraton var önünüzde. Bu maratonda inşallah hata yapmadan güzel bir şekilde sonuçlandırarak, hep birlikte hedefe varırız” diye konuştu.

“ESNAFLARIMIZIN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Cumhur İttifakı Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bizleri bugün ağırladığınız için tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlara teşekkür ediyorum. 10 senedir geride bıraktığımız bir süreç var. İlk defa büyükşehir olmanın, kalemi sandalyesi olmayan MASKİ Genel Müdürlüğünü kurmanın sıkıntıları yaşandı ve geride kaldı. 3 buçuk senedir vatandaşlara hizmet vermenin gayreti içerisinde olduk. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanımızın kararıyla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan edildik. Vatandaşlarımız 31 Mart tarihi itibari ile bu görevi bize verirlerse 5 sene daha görev yapma noktasında olacağız. 2009 yılında göreve geldiğimizde bin 150 olan personel sayısı, 2014’e gelindiğinde büyükşehir olduğumuzda bin 930’lara geldi. Bugün 6 bin 700 çalışanı ile 17 ilçe 1088 mahallede hizmet vermeye çalışıyoruz. En güzel en iyi hizmetleri yapmak görevimiz. Esnaf ve sanatkarlar noktasında da yapabileceklerimiz ne varsa, istişare içerisinde çalışmayı prensip edindik. Bundan sonrada böyle olacaktır. Yapabileceklerimiz konusunda her zaman yanınızda olduğumuzun bilinmesini isterim” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim