MANİSA Büyükşehir Belediyesi Aylık Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında ‘Sanatla Engelleri Aşıyoruz' isimli sergi açıldı. Sergide, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin yıl boyunca hazırladıkları birbirinden güzel eserler yer aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Aylık Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri tarafından resim sergisi açıldı. Engelliler haftası dolayısıyla Kültür Merkezi Lale Fuaye Salonu'nda gerçekleştirilen sergiye; Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Murat Ceylan, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından yetkililer ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürlüğü ve Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi işbirliğinde açılan sergide; öğrencilerin yıl boyunca hazırladıkları birbirinden güzel eserler yer aldı. Sergide yer alan resimleri teker teker inceleyen protokol üyeleri, eser sahibi öğrencilerden resimleri hakkında bilgiler aldılar. Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin engelsiz bir Manisa için yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, okul müdürü ve öğrencilere sergileri için teşekkür etti. Çocukların emek vererek neler yapabileceğini göstermeye çalıştıklarını söyleyen Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Müdürü Murat Ceylan da öğrencilerin her geçen gün daha güzel şeyler yapmayı öğrendiğini ifade etti.


Editör: TE Bilişim