Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Batı ve Orta Akdeniz, İç Anadolu’nun güney ve batısı ile Yozgat, Kayseri, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Düzce, Bolu ve Karabük çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre; Muğla, Isparta ve Burdur çevrelerinde kuvvetli, Muğla ve Aydın'ın kıyı kesimleri, Isparta'nın güneyi, Burdur'un doğusu ile Antalya çevrelerinde şiddetli, Antalya il merkezi ve batı kıyılarında aşırı olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

BÖLGEMİZDE HAVA

Parçalı zamanla çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak, kıyı kesimlerinin yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Muğla çevreleri ile Aydın’nın kıyı kesimlerinde kuvvetli (21-50 kg/m2), Muğla kıyılarında şiddetli (51-100 kg/m2) olması bekleniyor. Rüzgarın güney Ege kıyılarında doğu ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve fırtına (50-80 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor. Sabah saatlerinde iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

A.KARAHİSAR °C, 6°C

Parçalı çok bulutlu, yağmurlu, sabah saatlerinde puslu ve sisli

DENİZLİ °C, 15°C

Parçalı çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yağmurlu, sabah saatlerinde puslu ve sisli

İZMİR °C, 16°C

Parçalı çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

MANİSA °C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, sağanak yağışlı

Editör: TE Bilişim