Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çalışmalarına son sürat devam ediyor. İlçenin farklı noktalarında çalışan ekipler, Girelli Mahallesinde yol çalışmalarına başladı. Diyaliz hastası vatandaşın talebini geri çevirmeyen ekipler çalışmalarına hızla başladı.

  Eşi diyaliz hastası olan ve yol olmadığı için çok zorlandıklarından dolayı Başkan Karaçoban’a yol isteklerini ilettiklerini kaydeden Girelli Mahallesi sakinlerinden Mehmet Arıdoğan, “Eşim diyaliz hastası olduğundan Gökhan Başkanımıza müracaat ettik. Sağ olsun o da anında karşılık verdi yol çalışmaları başladı. Allah razı olsun. Daha önceleri araba buraya kadar çıkamıyordu zorlanıyordu. Yoldan kendi imkanlarımızla getiriyorduk. Bazı zamanlarda diyalizden çıkınca kötü oluyordu. Bu yol bittiğinde eve kadar eşimi çıkarabileceğim. Gökhan Başkanımdan Allah razı olsun” dedi.

  Girelli Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz ise şunları söyledi: “Alaşehir Belediyesine yol çalışmalarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu mahallemde yol sorunu vardı. Yol çalışmaları başladı bu sorun giderilecek. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çalışmaların devamını bekliyoruz.”

Editör: TE Bilişim