Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin dev hizmetlerinin açılışını Gençlik ve Spor Bakanı Manisalı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ile Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir yapacak.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıp Manisalıların hizmetine sunulan Tevfik Lav  ve Fikri Bayrıl Spor Tesislerinin açılışı, Perşembe günü yapılacak.

He iki tesisin açılışı, 17 Ekim Perşembe günü saat 16.00’da Tevfik Lav Spor Tesisleri’nde düzenlenecek törenle yapılacak.

TESİSLER HAKKINDA

Fikri Bayrıl Spor Tesisleri: Manisa’da sporcu gençlere hizmet veren Fikri Bayrıl Spor Tesisleri, yeni düzenlemeyle birlikte modern bir görünüme kavuşturuldu.

Tevfik Lav Spor Tesisleri: Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında yaklaşık 3 bin 675 metrekarelik alana sahip Tevfik Lav Spor Tesisleri 1 adet futbol sahası, 3 adet tenis kortu, tribün ile spor salonu ve yatakhane binasından oluşmaktadır. 562 koltuk kapasiteli tribünde, antrenör, hakem, sağlık, doping, masaj, soyunma ve toplantı odaları ile malzeme deposu gibi tüm detaylara yer verilmiştir.

Editör: TE Bilişim