Her yıl ülkemizde 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılar Haftası'nı CHP Manisa İl ve İlçe teşkilatı unutmadı. Önce Büyükşehir Belediyesi İsmail ve Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu'nu ziyaret eden CHP'liler ardından Vakıf Dinlenme Evi'ne giderek 6 yaşlının doğum günü partisine katıldılar. Yaşlılara, Genel Başkanları Kemal Kılıçdaroğlu'nun selamlarını da ileten CHP heyetinde İl Başkanı Mustafa Ada, Kadın Kolları İl Başkanı Fadime Özçakır'ın yanı sıra CHP Kadın Kolları üyeleri yer aldı.

"ELLERİNİ ÖPTÜK, HATIRLARINI SORDUK"
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fadime Özçakır, huzurevinde kalan yaşlılara çeşitli hediyeler vererek, ihtiyaçlarını not aldı. Özçakır yaptığı konuşmasında, "Yaşlılar Haftası nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi İl ve İlçe Kadın Kolları olarak hem huzurevlerindeki hem de dinlenme evindeki büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpmek istedik. Daha sonra evlerinde oturan yaşlı büyüklerimizi ziyaret edeceğiz. Büyüklerimiz, geçmişten bugüne hayatımızın köprüsüdür. Bizim için çok değerliler. Onları sadece 1 hafta değil, tüm hayatımız boyunca saygı ve sevgiyle anmalıyız" dedi.

"HUZURLU BİR HAYAT DİLİYORUM"
CHP Manisa İl Başkanı Mustafa Ada, ülkemizdeki yaşlılara gereken saygının ve sevginin gösterilmesi gerektiğinin altını çizerek, CHP iktidarında yaşlılara kaliteli bir hayat sağlanacağını ve yaşlılar için daha kapsamlı politikalar geliştirileceğini vurguladı. Ada konuşmasında, "Bugünkü değerlerimizin ortaya çıkmasında yaşlılarımızın çok büyük katkıları vardır. O nedenle bizden yaşça büyük olanlara gereken saygıyı göstermeliyiz. Bütün yaşamını bu ülkenin değerlerine harcayan yaşlılarımızın yaşlılık döneminde huzurlu bir hayat geçirmelerini diliyorum" dedi.

BİRLİKTE PASTA KESTİLER
Ardından Vakıf Dinlenme Evi'ne geçen heyet, 6 yaşlının doğum günlerini kutladı. Doğum günü partisinde pasta kesen CHP'liler tüm ziyaretlerinde yaşlılara hediyeler takdim ettiler. Ayrıca maddi durumu olmayan yaşlıların taleplerini de not alan partililer, istekleri yerine getirme sözü de verdiler.



EREN EKİNCİ
Editör: TE Bilişim