MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zeki Bilgin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul, Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Zeki Bilgin ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette CHP Manisa İl Başkanı Halil Tokul,"Sayın Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür ediyoruz. Nezaket ziyareti gerçekleştirdik. Seçilmiş olan bir il yönetimi olarak buraya geldik. Önümüzdeki süreç içerisinde daha çok bir araya geleceğiz. Manisa için yapılması gerekenleri ve fikirlerimizi önereceğiz. Ben biliyorum ki başkanımız da bu anlamda Manisa için yararlı olan konularda hayır demeyecektir. Bizleri siyasi rakip olarak görmeyecektir. Manisa Büyükşehir Belediyesi ile birlikte çalışma sürecine gireceğiz" diye konuştu.
‘HİZMETİN SİYASETİ OLMAZ'
Manisa CHP İl Başkanı ve yöneticilerine yapılan nazik ziyaret için teşekkür eden Başkan Ergün, "Burada olmalarından dolayı mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Burada bulunduğumuz makamlar Manisa halkına hizmet etme makamlarıdır. Hep ifade ettiğim gibi hizmetin siyaseti olmaz anlayışıyla 7 senedir hizmet yaptık. Bundan sonra da yapıcı her türlü fikrin yanında olacağımızı buradan ifade etmek istiyorum. Bunun örnekleri de geçmişte fazlasıyla yaşandı umarım bundan sonraki süreçte de müşterek olarak hayata geçiririz " diye konuştu.
Editör: TE Bilişim