Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü atık su kaynaklı çevre kirliliğine son vermek amacıyla modern tesisler inşa etmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı tarafından 75 milyon lira yatırım bedeli ile hayata geçirilen Manisa’nın en büyük atıksu arıtma tesisini MASKİ Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Çevik ve Erman Aydınyer ziyaret etti. Ziyarette, Projeler Daire Başkanı Türkan Taş Köroğlu ve teknik personel de hazır bulundu. Tesiste görevli personelden çalışmalar hakkında bilgiler alan Genel Müdür Yardımcıları Gökhan Çevik ve Erman Aydınyer, tesisin tam kapasite çalışmaya başladığını belirttiler. Çevik ve Aydınyer, tesiste arıtıma tabi tutularak doğaya geri salınan çıkış suyunun temizliğinin önemine değinerek, Manisa’nın geleceği için çok büyük bir yatırım olduğunu söylediler.

GEDİZ’DE TEKRAR BALIK TUTMA HEDEFİNE YAKLAŞIYORUZ

Tesisin Manisa’nın geleceği adına önemli bir yatırım olduğunu dile getiren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erman Aydınyer,  “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün 75 milyon lira yatırım bedeli ile Manisa’ya kazandırdığı Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisinde incelemelerde bulunduk. Bu tesis sayesinde Gediz’de tekrar balık tutma hedefimize büyük adımlarla yaklaşıyoruz. Manisa’mızda daha güzel ve sağlıklı yarınlarına uyanmak adına hayata geçirilen tesisimiz tam kapasite hizmet veriyor” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DAHA SAĞLIKLI VE TEMİZ BİR GELECEK İNŞA EDİYORUZ”

Tesisin tüm ünitelerinin eksiksiz ve sorunsuz bir şekilde çalıştığını belirten MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, “Manisa Merkez Atıksu Arıtma Tesisimiz, Manisa’nın geleceği adına yapılmış en önemli yatırımlardan biridir. Evsel nitelikli atıksu kirliliğinin önüne geçerek, çocuklarımız için daha sağlıklı ve temiz bir gelecek inşa ediyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün liderliğinde çevreci yatırımlarımız devam edecek” dedi.  

Editör: TE Bilişim