35 yıldır Manisa Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevini yürüten gazeteci Ertuğrul Aytaç, son seçimde de 12'nci kez Başkanlığa seçilmesinin ardından, ekibinde yer alan Mehmet Hakkı Özbayır, Ali Filizkan, Zerrin Ağar, Esra Kale, Önder Aydın ve Ali Bozkurt'la Vali Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti. Vali Bektaş, "İnşallah bir 35 sene daha bu görevi yürütürsünüz" derken, Başkan Ergün de vatandaşın haber alma hakkı noktasında Manisa basınının verdiği hizmetlerin takdire şayan olduğunu söyledi. Başkan Çelik ise Manisa basınının gayretli ve özveri çalışmalarına yakından tanıklık ettiklerini ifade etti.
NEZİH VAROL
Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Manisa Gazeteciler Cemiyeti'nin olağan kongresinde 12'nci kez Başkanlığa seçilen Ertuğrul Aytaç ve ekibi ziyaretlerine başladı. Ertuğrul Aytaç, ekibinde yer alan Mehmet Hakkı Özbayır, Ali Filizkan, Zerrin Ağar, Esra Kale, genç gazeteciler Önder Aydın ve Ali Bozkurt'la Vali Erdoğan Bektaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i ziyaret etti.
İLK ZİYARET VALİ BEKTAŞ'A
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve ekibi ilk ziyaretlerini Vali Erdoğan Bektaş'a gerçekleştirdi. Vali Erdoğan Bektaş'ın makam kapısında karşıladığı Cemiyet yöneticileri, günün anlamına uygun olarak Bektaş'a çiçek taktim etti. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Ertuğrul Aytaç, yeni dönemde, aralarına genç arkadaşların da katılımıyla yapacakları çalışmaları anlattı. Vali Bektaş, Cemiyet hakkında bilgi aldıktan sonra, 35 yıldır Başkanlık görevini başarıyla yürüttüğünü öğrendiği duayen gazeteci Aytaç'a "İnşallah bir 35 sene daha bu görevi yürütürsünüz" dedi. Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü; "Hoş geldiniz, öncelikle sizleri tebrik ederim. İstikrarlı bir yapınız var. Üstelik uzun yıllar hiç kusursuz hizmet veriyorsunuz. Güzel bir hizmet yapıyorsunuz. Vatandaşın haber alma hakkını karşılıyorsunuz. Bu başarılı sürecinizin daha başarılı bir şekilde devam etmesini diliyorum". Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aytaç da, her kongrede aynı şeyi ifade ettiğini, 35 yıllık meslek hayatında pırıl pırıl arkadaşlarla başarıyla görev yaptıklarını ve bu nedenle çok mutlu olduğunu söyledi.
ERGÜN, BASINI ÇOK BAŞARILI BULUYOR
Manisa Gazeteciler Cemiyeti yönetimi Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü de ziyaret etti. Makam girişinde Cemiyet yönetimini karşılayan Başkan Cengiz Ergün, ekipteki tüm gazetecilere tek tek hal hatır sordu. Aytaç, Başkan Ergün'e çiçek taktim ettikten sonra yaptığı konuşmasında, "Yeni ekibimizle ziyaretinize geldik. Hem deneyimli, olgun, hem de genç ve dinamik arkadaşlardan oluşan bir yönetim kurduk. Her zaman söylerim, birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı da kaçınılmazdır. Ayrıca siz değerli Başkanımızın bizlere verdiği destek için de teşekkür ederim" dedi. Daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şunları söyledi; "Yapmış olduğunu seçimlerde yeniden göreve geldiniz. Tebrik ediyorum. Vatandaşı bilgilendirme ve haber alması noktasında hizmetleriniz takdire şayan. Bundan sonraki süreçte de çok daha başarılı olacağınıza inanıyorum. Vatandaşın haber alma hakkı fazlasıyla önemli. Bunu da Manisa basını en iyi şekilde sağlıyor. İnşallah daha iyi noktalara gelirsiniz".
Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, usta kalemleri bir arada görünce Manisa için yapmayı planladığı dev projeyi de anlattı. Proje hakkında ayrıntılı bilgiler de veren Ergün, bir sonraki seçimlere kadar Manisa'ya çok güzel hizmetler yapacağını söyledi.
ÇELİK: "TECRÜBELİ BİR EKİBİNİZ VAR"
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ertuğrul Aytaç ve ekibinin Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaretinde, Başkan Çelik, beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Demir, Meclis Üyesi Hasan Karabulut ve AK Parti Şehzadeler Gençlik Kolları Başkanı Volkan Karabulut ile konuklarını kapıda karşıladı. Aytaç, Başkan Çelik'e çiçek taktim ederek, kongre çalışmaları sırasında Cemiyete verdiği destek için teşekkür etti. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek başladığı sözlerine şöyle devam etti; "Çok değerli abim Ertuğrul Aytaç ve siz değerli Yönetim Kurulu Üyelerine hoş geldiniz diyorum. Manisa'daki gazetecilerin en iyi şekilde temsil edildiği bir yapıya sahipsiniz. Gazeteci arkadaşlar her zaman yanınızda, siz de onların yanındasınız. Basın mensuplarının gayretli ve özveri çalışmalarına yakından tanıklık ediyoruz. Modern toplumların olmazsa olmazı gazetecilik camiasıdır. Tecrübeli bir Başkan ile yıllardır özverili, gayretli çalışmalar yapıyorsunuz. Aranızda gençler de var. Şehzadeler Belediyesi olarak bizler de sizin yanınızdayız. Çalışmalarınızda kolaylık sağlamak için gerekli tüm desteği vermeye devam edeceğiz. Manisa için yeni dönemde de yapacağınız çalışmalarınız hayırlı uğurlu olsun."


Editör: TE Bilişim