MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz günlerde tanıtımını gerçekleştirdiği 30 adet Karsan JEST araç, ilçelerdeki seferlerine başladı. Demirci'ye gönderilen 5 araç vatandaşların hizmetine girdi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin il genelinde hayata geçirdiği dev ulaşım hamlesi kapsamında engelli dostu 30 adet Karsan Jest araç ilçelerdeki seferlerine başladı. Demirci'ye gönderilen 5 adet engelli dostu KARSAN Jest araç; Minnetler, Ulacık, Alaağaç, İcikler ve Kaplıca mahallelerinde vatandaşların hizmetine girdi.

BAŞKAN ERGÜN HAYIRLI SEFERLER DİLEDİ
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa il genelindeki dev ulaşım hamlesi kapsamında yeni araçların hizmete başlamasından büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek hayırlı seferler diledi. Allah can sağlığı verdiği sürece Manisa'ya en güzel hizmetleri kazandıracaklarını belirten Başkan Ergün, "Manisa'mızın büyükşehir olmasıyla birlikte köyleri ilçe merkezlerine, ilçeleri birbirine ve Manisa merkezine bağlayacak dev ulaşım hamlesini başlattık. 2015 yılı sonunda 71 yeni otobüsü ilimize kazandırdık. Geçtiğimiz günlerde 30 adet Karsan Jest aracın tanıtımını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyük bir hızla devam eden asfalt çalışmalarımız ile de hemşehrilerimizi daha güvenli ve modern yollarla buluşturacağız. Bizler sahadayız. Siyaset değil, hizmet aşkıyla vatandaşlarımızın memnuniyeti ve mutluluğu için çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
Editör: TE Bilişim