MANİSA Büyükşehir Belediyesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle Büyükşehir Belediyesi Trafik Eğitim Parkı'nda minik öğrencilere ‘Trafik Güvenliği ve Eğitim Haftası' dolayısıyla eğitim verildi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıllarda çocuklarda trafik bilincinin geliştirilmesi ve trafik kurallarının uygulamalı olarak öğrenilmesi amacıyla hayata geçirilen Çocuk Trafik Eğitim Parkı'nda eğitimlere devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi ve Manisa İl Emniyet Müdürlüğü işbirliğiyle Selendi Çontak Önk İlkokulu, Yeşil Mahalle İlkokulu, Tavak İlkokulu ve Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencilerine Mayıs ayının ilk haftasında kutlanan Trafik Güvenliği ve Eğitim Haftası dolayısıyla eğitim verildi.
Trafik Polisi tarafından verilen eğitimlerle öğrencilere; trafik lambaları, emniyet kemeri, yayaların uyması gereken kurallar gibi birbirinden önemli bilgiler verildi. Eğitimin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Eğitim Parkı'nda akülü araba ve bisiklet ile öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı de buldu.
Editör: TE Bilişim