Bölge sakinleri Bakkal Şükrü Evi'nin restorasyon çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte, harabeden Alaşehir'e değer katan bir esere dönüşeceğini belirterek, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Manisa'nın tarihi yapısını yansıtan ve Alaşehir için tarihi bir yere sahip olan Bakkal Şükrü Evi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen restorasyon çalışmasıyla tüm ihtişamına kavuşuyor. Büyük bir özenle gerçekleştirilen restorasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, yaklaşık bir asırlık tarihe sahip bu kültürel miras, tarihi ve mimari dokusu bozulmadan gelecek kuşaklara taşınacak.

HARABE YAPI YENİDEN CAN BULUYOR
Atıl bir durumda olan Bakkal Şükrü Evi'nin yapılan restorasyon çalışmasıyla birlikte yeniden hayat bulduğunu belirten bölge sakinleri, çalışmalar nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Mehmet Çayır isimli vatandaş, "Çalışmalardan memnunum. Yıllardır burada esnaflık yapıyorum. Turistler geldiğinde utanıyordum. Restorasyon çalışmaları tamamlandığında Bakkal Şükrü Evi'nin daha güzel bir görünüm kazanacağına inanıyorum." derken, Hüseyin Özmut ise, "Harabeydi, şimdi daha iyi bir durumda. Çevre güvenliği açısından da çok güzel oldu. Büyükşehir Belediye Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz." ifadelerini kullandı.
Levent Doğrul isimli vatandaş da, "Yıkılacak gibi harabe bir durumda olan Bakkal Şükrü Evi'ne, Büyükşehir Belediyemiz el attı. Teşekkür ediyoruz." dedi.
Editör: TE Bilişim