Mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı mutlu olduklarını ifade eden Sungur, memnuniyetini Başkan Ergün'e yazdığı şiirle anlattı.

Yolların güvenliği ve vatandaşların konforlu ulaşımı için çalışmalarını titizlikle sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesine bağlı Demirtaş Mahallesi’ni 8 mahalleye bağlayan 11 kilometrelik yolun sathi kaplama çalışmasını tamamladı. Çalışmaların tamamlanmasıyla büyük rahatlık yaşayan mahalle sakinleri Başkan Ergün'e teşekkürlerini ilettiler. Sonrasında Mahalle sakinlerinden Mehmet Sungur Manisa Büyükşehir Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirerek, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.  Yapılan çalışmayı anlatan Sungur, "Manisa Büyükşehir personellerinin hepsinden memnunuz. Mahallelerimizin hepsine asfalt yapıldı. Ayrı ayrı hepsine yapıldı. Daha ne isteyeyim. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve ekipleri sağ olsunlar" ifadelerini kullandı.

Mahalle sakinleri olarak büyük sıkıntılardan kurtulduklarını anlatan Sungur, kaleme aldığı şiirini okudu. Sungur'un Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün için kaleme aldığı şiir şu şekilde:

"Bahçenin gülleri mavi- yeşil açacak

Cengiz Bey'in hizmeti tarihlere geçecek

Demirtaş'tır köyümüz, çok soğuktur suyumuz

Başka bir arzumuz yok asfalt oldu yolumuz

Gökte yıldız sayılmaz, çiğ yumurta soyulmaz

Bakıverdim Cengiz Bey'e hizmetine doyulmaz

Lambaları yakınız, asfalt yola bakınız

Cengiz Bey'in yakasına nazar boncuk takınız

Soma- Kırkağaç yoludur,  yağmur değil doludur

Bakıverdim Cengiz Bey' Şehzadeler gülüdür

Vapur gelir yanaşır, herkes bize bakışır

Manisa'nın başkanı hizmet için yarışır

Harmandadır yabası, sırtındadır yabası

Aslımı sorarsanız ben muhtarın babası

Denizdeki kayıktır, çok konuşmak ayıptır

Büyükşehir'in personeline bin teşekkür layıktır"

Editör: TE Bilişim