MANİSA'nın Salihli ilçesinde bir takım ziyaretlerde bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak Salihli'de zabıta birimi kuracaklarını söyledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Salihli'ye çalışma ziyaretinde bulundu. Manisa merkezinin yanı sıra ilçelerde de sorumluluk alanlarının denetimi noktasında çalışmalarını sürdüren Zabıta Daire Başkanı Aydoğan İra, Salihli'de Büyükşehir Koordinatörü Ali Rıza Ünveren ve Belediye Zabıta Müdürü Mustafa Yıldırım ile birlikte otobüs terminalindeki güvenlik noktasını ve Çarşamba Pazarındaki zabıta personelinin çalışmalarını yerinde inceledi. İra ayrıca, Ünveren ve Yıldırım ile birlikte, yeni yapılacak olan pazaryeri alanında inceleme yaptı.
Halkın huzur ve mutluluğu noktasında ilçe ziyaret ve denetimlerine devam ettiklerini ifade eden Büyükşehir Zabıta Dairesi Başkanı İra, "Vatandaşların huzuru ve güvenliği için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün talimatlarıyla Zabıta Dairesi Başkanlığı'na bağlı olarak Salihli ilçemizde de Zabıta Birimi oluşturacağız. Bu konuda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim