Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Yaşar Coşkun ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Karaveliler Mahalle Muhtarı Cavit Acvı’nın davetine icabet ederek mahalleyi ziyaret etti. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İlçe Hizmetleri Daire Başkanı Hayri Okkalı, İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu, Kanalizasyon Daire Başkanı Hasan Patel, Yunusemre Muhtarlar Derneği Başkanı Bedriye Pehlivan ve civar mahallelerin muhtarları da programa katıldı. Genel Müdür Coşkun, Karaveliler Mahallesi’nde vatandaşlarla tek tek selamlaştı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. 

MAHALLE SAKİNLERİ HİZMETLERDEN MEMNUN

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün Karaveliler Mahallesi’nde yaptığı ve yapacağı hizmetlerden memnun olduklarını belirten mahalle sakinlerinden Hüseyin Avcı, “Büyükşehir Belediyemizden Allah razı olsun. Hayvan sulama göletimiz yapıldı. Mahallemizde ortaya çıkan su sıkıntısına açılan sondajla son verildi. Altyapımız da yenilenecek” dedi.

Halit Çetin isimli mahalle sakini, “Yeni sondajdan çok memnunuz. Bir altyapı eksikliğimiz kalmıştı. O da MASKİ tarafından döşenecek. Büyükşehir Belediyesi’ne ve MASKİ Genel Müdürlüğü’ne hizmetleri nedeniyle teşekkür ediyoruz” dedi.

“CENGİZ BAŞKANIMIZ GERÇEKTEN GÖREV ADAMI”

Karaveliler Mahalle Muhtarı Cavit Avcı, “Manisa Büyükşehir Belediyemiz ve MASKİ Genel Müdürlüğümüz mahallemiz için çok önemli hizmetler yaptı. MASKİ adeta bir ambulans gibi ne zaman arasak hemen gelip ihtiyacımızı giderdi. Mezarlığımızın yolları yapıldı. İçme suyu sondajımız yapıldı. Hayvan sulama göleti yapılmakta. Şimdi de altyapımız yapılacak. Altyapı toprağın altında olduğu için görünmüyor ama çok önemli bir hizmet. Cengiz Başkanımız gerçekten görev adamı. Hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

“YUNUSEMRE İLÇEMİZE HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK”

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “MASKİ Genel Müdürümüz Yaşar Coşkun ile birlikte Yunusemre ilçemize bağlı Karaveliler Mahallesi’ni ziyaret ederek, ilçede görev yapan muhtarlar ile bir araya geldik. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığımızın yapmış olduğu bir hayvan sulama göleti var. Bugün gölette çalışmalarımız bitiyor. Karaveliler, MASKİ tarafından 154 Mahalle Projesine dahil olan mahallelerden biri konumunda bulunuyor. Önümüzdeki günlerde bayrama hazır olması için mezarlık temizliğini yapacağız. Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ olarak Yunusemre ilçemize hizmetlerimiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

“HEMŞERİLERİMİZİN HER ZAMAN HİZMETİNDEYİZ”

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, “Zaman zaman Cuma günleri namazımızı eda eylemek ve mahallelilerimizle birlikte olmak gayesiyle bugünkü gibi programlar düzenliyoruz. Karaveliler Mahallemizi ziyaret ettik. Mahallemize getirdiğimiz ve getireceğimiz hizmetlerin muhasebesini yaptık. Mahalle sakinlerinin taleplerini dinledik. Büyükşehir Belediyemizin burada bir gölet çalışması da var. Sulama göleti devreye girince çevre mahallelerin de ihtiyacı karşılanmış olacak. Su hepimizin bildiği gibi günden güne kıymeti ve önemi artan, hatta su bilimcilerinin ifade ettiği üzere su savaşlarına yol açabilecek değerde bulunuyor. Bunun için suları ekonomik kullanmanın önemini de vatandaşlarımız ile bir araya geldiğimizde anlatıyoruz. Aynı toplumun insanlarıyız. Hemşerilerimizin her zaman hizmetindeyiz. Onlara yardımcı olmak bizlere mutluluk veriyor. Bu mutluluğu onlarla paylaşmak için Karaveliler Mahallemizi ziyaret ettik” dedi.

Editör: TE Bilişim