MANİSA
Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Kadın Kooperatifi işbirliğiyle düzenlenen ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere' el emeği ürünleri sergisi açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Manisa Kadın Kooperatifi işbirliğiyle 21 Aralık Dünya Kooperatifçilik Haftası'nda düzenlediği ‘Verilirse El Ele Ulaşılır Her Yere' sergisi Kültür Merkezi Fuaye Salonu'nda açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Palabıyık ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu katıldığı sergi, Manisalı kadınlarla birlikte kurdele kesilerek açıldı.

Stantları gezen Palabıyık ve Ustamehmetoğlu, Manisa Kadın Kooperatifi Nilgün Beşirik'den ürünler hakkında bilgi aldı. Başkan Vekili Palabıyık, "Büyükşehir Belediyesi her zaman olduğu gibi kadınların yanında olmayı sürdürecektir. Çok güzel ürünler var. Tüm Manisalı vatandaşlarımızı buraya ürünleri görmeye davet ediyorum" diye konuştu. Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da, "Kadınların kendi ürettikleri el işi ürünleri satabilmeleri için destek vermeye devam edeceğiz. Çok güzel el emeği göz nuru ürünler var. Yapan kadınlarımızın ellerine sağlık " dedi.

Manisa Kadın Kooperatifi Başkanı Nilgün Beşirik, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine her zaman destek olduğunu ifade ederek, Başkan Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim