İlçeye yapılan yeni çevre yolunun Sanayi Sitesi'nin girişini kapattığını ve bu nedenle işlerinin azaldığını belirten sanayi esnafı, alternatif yol yapımı dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.
Yeni çevre yolunun yapımı dolayısıyla iş kaybı yaşayan Gölmarmara Sanayi Sitesi esnafının yarasına, Manisa Büyükşehir Belediyesi merhem oldu. Büyükşehir Belediyesi tarafından sanayi sitesine ulaşım sağlanması amacıyla alternatif yol güzergahı açıldı ve yeni açılan yol, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince asfaltlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı ve Yol Şube Müdürü Fevzi Demir de, hem yolun son durumunu görmek hem de esnafların sıkıntılarını dinlemek amacıyla, sanayi sitesi esnafıyla bir araya geldi.

"ESNAFIN YANINDAYIZ"
Gölmarmara Sanayi Sitesi esnafı, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan alternatif yolun kendileri için önemli olduğunu belirterek Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti. Yeni çevre yolunun geçtiği güzergahının işlerini büyük oranda azalttığını ve hatta sanayi sitesine girişi engellediğini belirten esnaflar, Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin yeni açtığı yolun kendilerini bir nebze de olsa rahatlattığını söyledi. Ulaşım Dairesi Başkanı Fevzi Demir, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün bu tür taleplere her zaman destek olduğunun altını çizdi ve esnafa destek olmak amacıyla yapılacak çalışmalarda yanlarında olacaklarını belirtti.
Editör: TE Bilişim