CIOFF (Uluslararası Halk Dansları Federasyonu) tarafından tescilli olan bu önemli organizasyonda gösteri yapacak olan Manisa Dans Topluluğu, bu organizasyonun ardından 26 Ağustos'taki İzmir Enternasyonel Fuarı'nda da gösteri yapacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde 2015 yılında kurulan, ulusal ve uluslararası birçok festivale davetli olarak katılan Manisa Dans Topluluğu, Uluslararası Halk Dansları Federasyonu'nca (CIOFF) tescilli olan ve bu yıl 8-15 Ağustos tarihleri arasında Fransa'nın Rodez kentinde düzenlenecek 61. International Festival DuRouergue'a davet edildi. Bu önemli organizasyona katılmak için Atatürk Gençlik Merkezi'nde hazırlıklarını tüm hızıyla sürdüren Manisa Dans Topluluğu ekibi, Fransa'da ülkemizi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil edecek.

İZMİR ENTERNASYONEL FUARI'NDA DA GÖSTERİ YAPACAKLAR
Topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Efe Çıraklar ve Müzik Direktörü Sener Akıncı gözetiminde dev organizasyona hazırlanan Manisa Dans Topluluğu'nu Avrupa Birliği Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı da yalnız bırakmadı. Dans koreografları Emre Egel, Gül Karagözler Egel, Tolga Ünal ve Doğal Uğurlu eşliğinde Rodez'de sahneleyecekleri gösteriler için hazırlıklarını sürdüren Manisa Dans Topluluğu, bu önemli organizasyonun hemen ardından 26 Ağustos'ta kapılarını açacak olan İzmir Enternasyonel Fuarı'nda da gösteri yapacak.

"TÜRKİYE'Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ"
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ün destekleriyle kurulan Manisa Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı bünyesinde kurdukları Manisa Dans Topluluğu'nun Fransa'da Türkiye'yi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil edeceğini söyleyen Genel Sanat Yönetmeni Efe Çıraklar, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün destekleriyle bu önemli organizasyonda yer alacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Başkanımız Cengiz Ergün'e bizlere gösterdiği ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Editör: TE Bilişim