Manisa’nın büyükşehir olmasından bu yana belediyede 4 binin üzerinde kişiye istihdam sağlandığını ifade eden Başkan Cengiz Ergün, “Bunların yüzde 98’i ülkücü camiaya hizmet etmiş kişilerden oluşuyor. Birbirimize bir aile gözüyle bakarak, bu ailenin kıymetini bilmeliyiz” dedi.

        Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Ülkücü İşçiler Derneği Manisa İl Başkanı Faruk Okkalı, İl Kadın Kolları Başkanı Neşe Töz ile Alaşehir, Akhisar, Demirci, Gördes, Turgutlu ve Soma İlçe teşkilatları ile temsilcilerini makamında kabul etti.

“BİZ BİR AİLEYİZ”

        Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Cengiz Ergün, “Manisa Belediyesi olduğumuz süreçte çalışan sayımız 1100 civarındaydı. 2014 Büyükşehir seçimlerine geldiğimizde sayı 1930 idi. Her sene üstüne koyarak ilerledik ve bugün itibariyle Manisa Büyükşehir Belediyesi, MASKİ Genel Müdürlüğü ve üç şirketimizde çalışanlar dahil olmak üzere bugün 6 bin 425 kişiyiz. Büyükşehir döneminde en az 4 bin 500 kişiye istihdam sağlamışız. Bunun yüzde 98’i yıllarca ülkücü camiaya destek vermiş kişiler. Tabii ki bunlar vasıflarına, bilgi ve becerilerine göre çeşitli konumlara yerleştirildi. Bu bir nimet. Bu nimetin kıymetini bilmemiz, sahip çıkmamız gerek. Bir aile gözüyle bakmamız gerek. Sahada bunları en iyi şekilde anlatacak olanlar sizlersiniz. Camiamızı kol kırılır yen içinde kalır hesabıyla gözetmemiz gerek. Yanlışlar eksikler olur; bunları yapıcı ve tamamlayıcı şekilde birbirimize aktarmamız lazım. İstişare, birlik ve beraberlik olursa başarı kendiliğinden geliyor. Egoları bir tarafa bırakıp hep daha iyi hizmeti düşünmeli, konuşmalıyız” diye konuştu.

“HEP YANINIZDAYIZ”

         Dernek Başkanı Faruk Okkalı da teşkilatları adına Başkan Cengiz Ergün’e sevgi ve saygılarını ileterek, “Bizleri makamınızda konuk ettiğiniz için size tüm üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Bizler her zaman, her koşulda sizin yanınızdayız” ifadelerini kulandı. Dernek temsilcilerinin çeşitli ilçelerden getirdiği hediyeleri kabul eden Başkan Cengiz Ergün, konuklarına Manisa’ya özgü ürünlerden oluşan hediyeler takdim etti.

Editör: TE Bilişim