Pandemi süreci ve TÜPRAŞ’ın bitüm satışını geçici olarak durdurması nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi, asfalt sezonuna 24 Temmuz tarihinde başlayabildi. Manisalı vatandaşları bozuk zeminli yollardan kurtararak, güvenli yollarla buluşturmak için özveriyle çalışan Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, asfalt sezonunu çok verimli kullandı. Aradan geçen 75 günde, gece-gündüz özveriyle çalışan Yol Yapım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, asfalt çalışmalarında kendi rekorunu kırdı. Bozuk zeminli, güvensiz yollarda seyahat eden vatandaşları konforlu yollarda buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, 700 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdi.

75 GÜNDE 700 KİLOMETRE

Olumsuzlukların arkasına sığınmadan Manisalı vatandaşların konforlu ve güvenli yollarda ulaşımlarını sağlayabilmesi amacıyla ekiplerin gece-gündüz çalıştıklarını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Pandemi süreci ve TÜPRAŞ’ın bitüm satışını geçici olarak durdurmasının arkasına sığınmadık. 24 Temmuz tarihinde, bünyemizdeki modern araç ve ekipmanlar, il genelindeki 4 asfalt şantiyemizde yol yapım çalışmalarına başladık. Her geçen gün kendi rekorumuzu kırdık. Tüm Türkiye’ye örnek olacak bir çalışma temposu sergileyerek, 75 gün gibi bir sürede 700 kilometre asfalt çalışması gerçekleştirdik” dedi.

17 İLÇEDE YOL YAPIM ÇALIŞMASI

Yol yapım çalışmalarının 17 ilçede gerçekleştirildiğinin altını çizen Başkan Ergün, “İklim koşullarını göz önüne alarak öncelikli olarak Demirci, Selendi ve Gördes ilçelerimizin ardından il genelinde yol yapım çalışması gerçekleştirdik” ifadelerinde bulundu.

MANİSALI VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARDAN MEMNUN

Yapılan yol yapım çalışmalarından Manisalı vatandaşların memnun olmasının kendilerinin mutlu ettiğini de dile getiren Başkan Ergün, “Hem mahalleler arası ulaşımı sağlayan, hem de üreticilerin yoğun olarak kullandığı yollarda gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları nedeniyle mahalle muhtarlarımız ve vatandaşlarımız da memnuniyetini paylaşıyor. Manisalı vatandaşlarımızın güvenli ve konforlu yollarda seyahat etmesi için aynı aşk ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz. Yolunuz açık olsun” dedi

Editör: TE Bilişim