İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Demirtaş, Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ve Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper ile birlikte Manisa TSO'ya taziye ziyaretinde bulundu.


Manisa TSO Bülent Koşmaz hizmet binasında gerçekleştirilen ziyarete Başkan Yardımcıları Yaşar Coşkun, Adnan Erbil, Meclis Başkanı Hayati Dolman ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gökmen Gökdede, Mehmet Baki Kılıç,Mehmet Fatih Özer, Tolga Tunç Çalışkan, Bora Çaylan, Serhat Çetin ve Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz katıldı.


BİRLİKTE BİRÇOK PROJEYE İMZA ATTIK
Manisa TSO yönetimine ve Bülent Koşmaz'ın ailesine başsağlığı dileyen Demirtaş, "Vefat ettiği gün Midilli'de bir fuar nedeniyle Ailağa Oda Başkanımız ve Bergama Oda Başkanımızla birlikteydik. Oradan cenazesine gelme olanağımız yoktu. Cenazesine katılamadık. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. İnsanların sonu bu. Hepimiz aynı kaderi er ya da geç paylaşacağız. Önemli olan yaşam boyunca iz bırakabilmek. Bülent koşmaz kardeşim yaşamında iz bırakan bir kardeşimiz oldu. Kendisiyle aynı yıllarda oda başkanlığını kazandık. Birlikte pek çok projeye imza attık. Ege Güç Birliği'ni oluşturup Ege'nin pek çok meselesini çözüme kavuşturduk. Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nde etkin görev aldık. Ben Konsey Başkanlığı yaparken Bülent kardeşim de muhasip üyelik yaptı. Uzun süre tüm Türkiye iş alemine katkılar sundu. Bütün Manisa iş alemine, ailesine ve odamızın yönetim kurulu üyelerine baş sağlığı diliyorum.


NE KADAR SEVİLDİĞİNİ BİR KEZ DAHA GÖRDÜK
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ise, "Değerli başkanımızın acısını hala taşıyoruz. Hatırasını bizler ömrümüz yettiği sürece yaşatmaya gayret edeceğiz. Sizin de ifade ettiğiniz gibi sadece Manisa ekonomisine değil, Türkiye ekonomisine de çok önemli katkılar sundu. Kendisinin ne denli sevildiğini cenaze merasimi sırasında bir defa daha yaşadık. Yurdun dört bir tarafından cenazeye katılım vardı. Bizim acımızın paylaşılması, yüreğimize biraz olsun serinlik kattı. Ama insanın yaşanıyorken de bu takdirleri görmesi en büyük arzu ve dileğimiz. Sizler de 1992 yılından bu yana TOBB ve İzmir de birlikte çalıştınız. Bir insanın kısa denecek olan bir ömür de bu kadar hizmeti bir araya sığdırması ve bu kadar güzel izlenimlerle hayattan ayrılması elbette hepimizin arzusudur. Mekanı cennet olsun" ifadelerini kullandı.

Aliağa Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Saka ise, "Çok yakın bir dostumu kaybettim. Bunun acısını yaşıyoruz. Biz küçük yerlerden gelen oda başkanlarıyız belki ama bizlere en samimi davranan başkanımızı kaybettik. Allah mekanını cennet eylesin. Manisa'ya çok büyük hizmetler verdi. Bu hizmetler bizlere kadar geliyordu" diye konuştu.

Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper, Bülent Koşmaz'ı yeni tanıdığını belirterek, "Ben sizler kadar şanslı değilim. Bülent başkanı daha yeni tanımıştım. Gerçekten kendisini tanıdıktan sonra ne kadar değerli bir insan olduğunun farkına vardım. Böyle bir kişinin kaybı iş alemi ve Manisa için zor bir şey. Kendisini geç tanıdık ama çok güzel bir insan tanıdık. Hepimizin başı sağ olsun" dedi.
Editör: TE Bilişim