MANİSA Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Olay Gazetesi'nin gündeme getirmesi sonucu Kırkağaç'ta geçen perşembe günü yola tuzaklanan iki patlayıcının belli aralıklarla infilak ettirilmesi olayıyla ilgili bir hafta sonra açıklama yaptı, " Biz işimizi yapıyoruz" diyerek resmi açıklama beklentisini haber yapanları eleştirdi.
BİZ DE İŞİMİZİ YAPTIK AÇIKLAMAYI ALDIK SAYIN VALİM!
Kırkağaç-Soma Karayolu üzerinde Öveçli Mahallesi Aksu mevkiinde biri askeri aracın geçişi sırasında, diğeri de olay yerine giden jandarma ekipleri inceleme yaparken iki ayrı patlayıcının infilak ettirildiği saldırıyla ilgili Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Anemon Otel'de düzenlenen Avrupa Okul Ortak Ağı (eTwinnig) Bölgesel Çalıştayı'nın ilk günkü toplantısına katılan Vali Bektaş, etkinlik sonrasında konuştu.
AÇIKLAMA İSTENMESİNE SİTEM ETTİ
Gelişmeler hakkında Valiliğin gerekli açıklamayı yapmadığına yönelik haberler nedeniyle sitemli konuşan Vali Bektaş şöyle dedi: "Gelişmeler var. Çalışmalar devam ediyor. Bilgi aşamasına gelindiği zaman elbette ki bilgi verilecek. Bu iş filanca yerde okul açma işine benzemiyor. Başka bir iş bu. Lütfen dikkatli olalım. Bir şeyi yapamaya çalışırken, yaptığınız işin kime yaradığına bir bakalım. Azıcık düşünelim" dedi.
PATLAMADAN ÖNCE TAKİP EDİLİYORMUŞ
Resmi açıklama beklendiği için yapılan haberleri eleştiren Vali Bektaş, basın tarifi de yaptı ve bomba eyleminin başından beri takip edildiğine dikkat çekti. Bektaş, " Basın demek her aklına gelen şeyi yazan adam demek değildir ki. Biz işimizi yapıyoruz ve işimizin başındayız. Ve biz çalışmalarımıza o bombadan sonra başlamadık. Çok önceden başladık. Vakti geldiğinde gerekli açıklama yapılacak. Gelişmeler var. Çalışmalar sürüyor. Zor bir iş. Ama gereken neyse yapılıyor" dedi.
Editör: TE Bilişim