Saruhanlı Belediyesi Şubat ayı olağan Meclis toplantısı, Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in Başkanlığı'nda Üzüm Otel'de yapıldı.

Çeşitli gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda, Bursa'nın Nilüfer İlçe  Belediyesi ile Saruhanlı Belediyesi arasında "Kardeş Kent İlişkisi Kurulması” teklifi oy birliğiyle kabul edildi.

Toplantının bir sonraki gündem maddesinde Koldere mahallesindeki Hürriyet Caddesinin isminin, Cengiz Ergün Caddesi olarak değiştirilmesi teklifi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

Belediye Başkanı Bilgin, bu konuda üzerine yaptığı konuşmada, mahallenin girişinde bulunan bu caddenin isminin değiştirilmesi için

Mahalle muhtarı ve vatandaşlardan gelen teklifi meclise taşıdıklarını ifade ederek, alınan kararın hayırlı olmasını diledi.

Toplantının ek gündem maddeleri arasında yer alan, ilçedeki düğün salonuna Manisa Eski Milletvekillerinden Mustafa Erdoğan Yetenç isminin isim verilmesi teklifi oy çokluğuyla kabul edildi.

Başkan Bilgin, bu madde üzerine yaptığı konuşmada ise Manisa'ya büyük hizmetleri olan ve kendisinin de siyasete girmesine vesile olup bugünlere gelmesini sağlayan Yetenç'in isminin yaşatılması gerektiğini ifade etti.

Editör: TE Bilişim