Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sivil toplum kuruluşlarına yönelik gerçekleştirdiği ziyaretlerine Kızılay Manisa Şubesi ile devam etti. Başkan Ergün, ziyarette Kızılay Manisa Şubesi’nin yeni Başkanı Selman Keresteci ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya geldi. Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi’nin de hazır bulunduğu ziyarette Başkan Ergün’e MHP İl Başkanı Ömer Baysal, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil ile Şehzadeler ve Yunusemre Belediyeleri meclis üyesi adayları da eşlik etti.

YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLEDİ

Ziyarette konuşan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Öncelikle Başkan Selman Keresteci’ye hayırlı olsun diyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Burası bizim bir yuvamız. İnsan sağlığı açısından, kan tedariki açısından çok önemli bir hizmeti yerine getiriyorsunuz. Sizlerle beraber olmak benim için büyük mutluluk. Önümüzde 31 Mart’ta gerçekleştirilecek bir yerel seçim var. Bu sürecin hakkımızda hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

KATKILARINIZDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kızılay Manisa Şube Başkanı Selman Keresteci ise, “Nazik ziyaretinizden ötürü sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Çok kısa bir süre öncesinde göreve geldik. Biraz yenilenerek, biraz da gençleşerek yeni bir ekiple bayrağı teslim aldık. İnşallah bu gurur verici görevi bir adım öteye taşıyacağız. Bu noktada inançlıyız. Tabi bizim çalışmalarımızda en büyük partnerlerimiz mülki idare amirleri ve yerel yönetimler. Sizinle de başkanlık dönemimden önceki yöneticilik dönemimde de sizin yakın mesailerimiz olmuştu. Katkılarınızdan dolayı da sizlere teşekkür ediyorum. Size de çıktığınız bu yolda Allah hayırlısını nasip etsin. Ümit ederiz ki daha iyilerini yapacağınıza olan inancımız tam” dedi.

KAN BAĞIŞ MERKEZİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha sonra Kızılay Kan Bağış Merkezi’ni ziyaret etti. Kan Bağış Merkezi Müdürü İsmet Nardal ve personeller ile bir araya gelen Başkan Ergün, Kan Bağış Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler aldı.

Editör: TE Bilişim